Καταιγίδα στην Αττική: Αυτοκίνητο έπεσε μέσα σε τρύπα στον δρόμο – Τραυματίστηκε ελαφρά ο οδηγός (Video)

Καταιγίδα στην Αττική: Αυτοκίνητο έπεσε μέσα σε τρύπα στον δρόμο – Τραυματίστηκε ελαφρά ο οδηγός (Video)

Η έντονη καταιγίδα στην Αττική έφερε προβλήματα. Συγκεκριμένα, ΙΧ αυτοκίνητο έπεσε μέσα σε μία μεγάλη τρύπα που άνοιξε στο δρόμο από την κακοκαιρία το μεσημέρι της Παρασκευής στον Άγιο Ελευθέριο.

Στο δρόμο, σύμφωνα με πληροφορίες, εκείνη την ώρα υπήρχε συσσώρευση υδάτων με συνέπεια η τρύπα να μην είναι ορατή στους οδηγούς, ενώ στο σημείο φαίνεται πως είχαν γίνει πριν λίγες μέρες έργα της ΕΥΔΑΠ.

Ο οδηγός του οχήματος τραυματίστηκε ελαφρά (στον αυχένα) και του προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

 

Ανακοίνωση για την καθίζηση του δρόμου έβγαλε ο Δήμος Αθηναίων αναφέροντας ότι οι αρμόδιες υπηρεσίες της Πολιτικής Προστασίας, της Δημοτικής Αστυνομίας και της Διεύθυνσης Οδοποιίας του Δήμου Αθηναίων έσπευσαν αμέσως στο σημείο, οριοθετώντας τον χώρο για την ασφάλεια πεζών και οχημάτων. Παράλληλα, υπήρξε επικοινωνία με την εταιρεία που εκτέλεσε τις εργασίες προκειμένου να προχωρήσει η αποζημίωση του πολίτη του οποίου το αυτοκίνητο παρασύρθηκε.

Ο Δήμος Αθηναίων έχει καταγράψει σε χάρτη GIS περίπου 200 σημεία που παρουσιάζουν συχνά πλημμυρικά φαινόμενα και παρακολουθεί στενά την κατάσταση στην πόλη μέσω επιτόπιων ελέγχων, drones και κλιμακίων της Δημοτικής Αστυνομίας. Η διαρκής παρακολούθηση αυτών των περιοχών είναι κρίσιμη για την πρόληψη και αντιμετώπιση περαιτέρω προβλημάτων.

Ο έγκαιρος καθαρισμός των φρεατίων της πόλης περιόρισε τα προβλήματα, καθώς από την αρχή του έτους έχουν καθαριστεί 14.700 φρεάτια. Οι εργασίες συνεχίζονται καθημερινά σε όλες τις δημοτικές κοινότητες.

Διαβάστε επίσης:

Αδελφός Κασσελάκη σε Φαραντούρη: «Να συμπορευτείς με τη βάση πριν πάτε όλοι στον πάτο – Τσίπρας και Γεροβασίλη υπονομεύουν τον Στέφανο»

Βόλος: Νέες συγκλονιστικές εικόνες από τα νεκρά ψάρια – Πού πρέπει να αποφεύγεται η κολύμβηση (Photos – Video)

Χαλκιδική: «Κανείς δεν είχε δικαίωμα να πάρει το παιδί μου» – Στα δικαστήρια η οικογένεια του 19χρονου

Κατηγορείται για θάνατο παιδιού στον Αλμυρό, για τραυματισμό στη Χαλκίδα αλλά πήρε άδεια για λούνα παρκ στη Λάρισα (Video)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter