Καταγγελίες για ελλιπή μέτρα φύλαξης στον νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός

Τη σοβαρή έλλειψη προσωπικού για τη σωστή θωράκιση των νοσοκομείων της χώρας απέναντι στον κορονοϊό καταδεικνύει η καταγγελία που έκαναν στο documentonews.gr συγγενείς ασθενών που νοσηλεύονται στον νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός.

Σύμφωνα με την καταγγελία μέσα στους θαλάμους του νοσοκομείου ακόμα και στις μονάδες αυξημένης φροντίδας κινούνται υπάλληλοι εταιρειών διανομής φυλλαδίων για αποκλειστικές νοσοκόμες χωρίς νωρίτερα να έχουν ελεγχθεί.

Οι καταγγελίες αναφέρουν ότι αυτοί οι άνθρωποι δεν περνάνε από την είσοδο του νοσοκομείου η οποίο φυλάσσεται αυστηρά αλλά μπαίνουν στον προαύλιο χώρο πηδώντας από τα κάγκελα.

Ο διοικητής του νοσοκομείο Θύμιος Γεωργόπουλος επιβεβαίωσε την καταγγελία και εξήγησε ότι οι φύλακες δεν επαρκούν για τον έλεγχο του κορονοϊού παρόλο που κάνουν τρομερή προσπάθεια να μην περάσει κάνεις στο νοσοκομείο χωρίς έλεγχο. Επίσης όπως είπε στο documentonews.gr οι φύλακες έχουν φτάσει στο σημείο να κυνηγάνε τους ανεύθυνους πωλητές στον προαύλιο χώρο του νοσοκομείου.

Να σημειωθεί για λόγους θωράκισης του νοσοκομείου ανοιχτή παραμένει μόνο μια από τις πύλες του ενώ οι φύλακες έχουν στην διάθεση τους ακόμα και τους καταλόγους των ασθενών που κάνουν εισαγωγή για να χειρουργηθούν ώστε να έχουν υπό έλεγχο όλους όσους περνούν την πύλη του νοσοκομείου.

Ετικέτες