Καταγγελία: Κακοποίησαν σκύλο για να αναγκάσουν οικογένεια να φύγει από το σπίτι της (Video)

Καταγγελία: Κακοποίησαν σκύλο για να αναγκάσουν οικογένεια να φύγει από το σπίτι της (Video)

Καταγγελία για κακοποίηση σκύλου ούτως ώστε να πετάξουν οικογένεια έξω από το σπίτι της ήρθε στο φως της δημοσιότητας.

Πρόκειται για μία κατοικία που βγήκε σε πλειστηριασμό και πωλήθηκε έναντι 6.000 ευρώ με σχέδια να μετατραπεί σε ξενοδοχείο. Στο εν λόγω σπίτι ζουν ηλικιωμένοι ενώ ο πατέρας της οικογένειας έχει πρόσφατα χειρουργηθεί.

Η δικηγόρος Κατερίνα Φραγκάκη ανέφερε στο Open ότι η εταιρεία αρνήθηκε να δώσει την ευκαιρία στην οικογένεια να κρατήσει το σπίτι, παρά το γεγονός πως συγκέντρωσε 25.000 ευρώ από το συνολικό ύψος της οφειλής (31.000 ευρώ).

Παράλληλα, καταγγέλθηκε ότι κακοποιήθηκε δύο φορές ο σκύλος της οικογένειας, ηλικίας 10 ετών, προκειμένου να εξαναγκάσει τους ενοίκους να φύγουν από το σπίτι. Η δικηγόρος της οικογένειας σημείωσε ότι κάποιοι από αυτούς που αποπειράθηκαν να κάνουν έξωση χορήγησε ποντικοφάρμακο στον σκύλο, το οποίο εντοπίστηκε στα δόντια του όταν οι ένοικοι πήγαν το τετράποδο στον κτηνίατρο.

Η έγκαιρη χορήγηση αντίδοτου έσωσε τον σκύλο, ωστόσο λίγους μήνες αργότερα, η οικογένεια καταγγέλλει ότι κακοποιήθηκε ξανά, με άγνωστους να του χορηγούν υπνωτικό.

Η οικογένεια σημειώνει ότι στα δέκα χρόνια της ζωής του στη γειτονιά ο σκύλος δεν είχε παλαιότερα κακοποιηθεί, τονίζοντας ότι μόνο ο δικαστικός επιμελητής φαίνεται να τον προσέγγισε.

Διαβάστε επίσης

Κακοκαιρία: Έρχεται «προχωρημένο φθινόπωρο» με βροχές, καταιγίδες και χαλάζι – Ποιες περιοχές θα βρεθούν στο «κόκκινο» (LIVE)

«Sounion»: Καμπανάκι από το Πεντάγωνο για το ελληνικό τάνκερ – «Διαρροή πετρελαίου στην Ερυθρά Θάλασσα»

Ανοίγουν τηλέφωνα υπουργών για το μπάζωμα των Τεμπών;

Κύκλοι Κασσελάκη: «Έχει την πλειοψηφία στη βάση, ας τον προκαλέσουν οι 87» – Βέβαιη η πρόταση μομφής

Ισοπέδωσε 10 σχολεία μέσα σε 20 μέρες στη Γάζα – Ο Νετανιάχου εξαφανίζει κάθε κτίριο που μπορεί να μετατραπεί σε καταφύγιο αμάχων

Σκορπάει σαν τις στάχτες το Μαξίμου – Η καταστροφή στην Αττική σφίγγει τον κλοιό για τον Μητσοτάκη

Oasis: Η ατάκα για Πούτιν, ο τρομακτικός Τραμπ και η Βρετανία που είναι σκ..ά – Όταν οι Λίαμ και Νόελ Γκάλαχερ μίλησαν για πολιτική

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter