Κατά τους Ρεπουμπλικάνους στη Νορμανδία το 1944… «νικήσαμε τον κομμουνισμό»! (Video)

Κατά τους Ρεπουμπλικάνους στη Νορμανδία το 1944… «νικήσαμε τον κομμουνισμό»! (Video)
Η Kimberly Guilfoyle μιλάει κατά τη διάρκεια του Εθνικού Συνεδρίου των Ρεπουμπλικάνων την Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024 στο Μιλγουόκι. (AP Photo/J. Scott Applewhite)

Η Κίμπερλι Γκίλφοϊλ, πρώην εισαγγελέας και παρουσιάστρια του Fox News και αρραβωνιαστικιά του Ντόναλντ Τραμπ τζούνιορ, μίλησε στο Εθνικό Συνέδριο των Ρεπουμπλικανών στο Μιλγουόκι την Τετάρτη, μια ημέρα αφιερωμένη στην εξωτερική πολιτική και την εθνική ασφάλεια, καθώς και στην επίσημη αποδοχή του υποψηφίου αντιπροέδρου από τον γερουσιαστή Τζέι Ντι Βανς.

Συνεργάτης του πρώην προέδρου Ντόναλντ Τραμπ από την προηγούμενη εκλογή του μίλησε με πύρινα λόγια για τη «Μεγάλη Αμερική» που οραματίζεται ο Τραμπ, αφού πρώτα είπε ότι προσευχόταν συνέχεια για τον πρόεδρο. Εννοείται πως καταφέρθηκε κατά των μεταναστών και καταχειροκροτήθηκε από τα πλήθη. Ούτε μάσησε τα λόγια της κατά των Δημοκρατικών και του Τζο Μπάιντεν που κατέστρεψαν την Αμερική, δηλαδή τις ΗΠΑ.

Αλλά εκεί που διέπρεψε μέσα στην ορμή της ήταν οι γνώσεις της Ιστορίας και ο σεβασμός σε αυτή.

Μεταξύ αυτών μαθαίνουμε πως στη Νορμανδία οι σύμμαχοι δεν είχαν ως εχθρό τον ναζισμό και τον Χίτλερ αλλά τον κομμουνισμό!

«It is no wonder that the heroes who stormed the beaches of Normandy and face down the communism, sadly say they don’t recognize our country anymore. This is not an accident» αναφέρει η Κίμπερλι Γκίλφοϊλ και καταχειροκροτείται από το Εθνικό Συνέδριο των Ρεπουμπλικανών στο Μιλγουόκι.

Σε απλά ελληνικά:

«Δεν είναι περίεργο που οι ήρωες που εισέβαλαν στις παραλίες της Νορμανδίας και αντιμετώπισαν τον κομμουνισμό, δυστυχώς λένε ότι δεν αναγνωρίζουν πια τη χώρα μας. Αυτό δεν είναι τυχαίο.»

Τώρα αν της πούμε πως σκοπός της απόβασης πέραν της άμεσης επίθεσης στα στρατεύματα του Χίτλερ ήταν και να ανακουφιστεί το Ανατολικό Μέτωπο, ίσως και να την μπερδέψουμε…

Αλλά τι σημασία έχει η ιστορική αλήθεια μπροστά στη νίκη του Τραμπ;

Η «πεφωτισμένη» ομιλία της και η επίμαχη νίκη στην Νορμανδία κατά του Κομμουνισμού

Και μια φωτογραφία από τη Νορμανδία – 20 Αυγούστου 1944:

Μια ομάδα Αμερικανών του πεζικού ποζάρει με μια σημαία με σβάστικα μπροστά από ένα κατεστραμμένο γερμανικό τανκ, στις 20 Αυγούστου 1944, στο Σαμπουά της Γαλλίας.

Οι άνδρες είχαν μείνει πίσω για να ασφαλίσουν την περιοχή μετά την υποχώρηση των ηττημένων γερμανικών δυνάμεων κατοχής. (AP Photo)

A group of U.S. infantrymen are seen posing with a captured swastika flag in front of a wrecked German tank, August 20, 1944, in Chambois, France. The men were left behind to secure the area after the retreat of the defeated German occupation forces. (AP Photo)

 

 

 

Διαβάστε επίσης:

Παγκόσμιο «blackout» σε τράπεζες, πτήσεις και MME λόγω προβλήματος με τη Microsoft

Τζο Μπάιντεν: Θέμα χρόνου η αποχώρησή του – Πληθαίνουν τα δημοσιεύματα, εκτοξεύτηκαν τα στοιχήματα

Ο Μπάιντεν ξέχασε και το όνομα του υπουργού Άμυνας: «Ο μαύρος άνδρας» (Video)

Πρόστιμο 5.000€ σε Ιταλίδα δημοσιογράφο γιατί είπε την Μελόνι «κοντή»

Τραμπ: Aποδέχτηκε το χρίσμα, υποσχέθηκε «απίστευτη νίκη» – «Αισθανόμουν ασφαλής» είπε για την απόπειρα δολοφονίας του (Photos-Video)

Έκρηξη στο κέντρο του Τελ Αβίβ: Ένας νεκρός από την επίθεση με drone – Οι Χούθι ανέλαβαν την ευθύνη

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter