Κασσελάκης – Τάιλερ: Γάμος αλά Αμερικανικά με λίστα γάμου

Κασσελάκης – Τάιλερ: Γάμος αλά Αμερικανικά με λίστα γάμου

Πλησιάζει η ημέρα όπου θα παντρευτούν στην Κρήτη ο Στέφανος Κασσελάκης και Τάιλερ Μακμπέθ και οι δύο άνδρες έχουν ξεκινήσει να μετρούν αντίστροφα για τη μεγάλη γιορτή που ετοιμάζουν για φίλους και συγγενείς τους οποίους έχουν καλέσει να βρεθούν κοντά τους σε αυτή την τόσο ιδιαίτερη στιγμή.

Διαβάστε επίσης  – Κασσελάκης: Τι απαντά για τη λίστα γάμου

Παράλληλα με τις προετοιμασίες του γάμου ωστόσο, που θα τελεστεί στις 30 Αυγούστου, «τρέχει» ακόμη ένα πολύ σημαντικό project για το ζευγάρι. Ο λόγος για το γαμήλιο ταξίδι τους.

Ο Στέφανος Κασσελάκης και ο Τάιλερ Μακμπέθ, που αυτές τις ημέρες ρυθμίζουν τις τελευταίες λεπτομέρειες της τελετής, της δεξίωσης, αλλά και των τετραήμερων εορταστικών εκδηλώσεων, έχουν δημιουργήσει σελίδα στην ηλεκτρονική πλατφόρμα Honeyfund, όπου μπορεί κανείς να συμβάλλει οικονομικά στο γαμήλιο ταξίδι του ζευγαριού.

Η ηλεκτρονική πλατφόρμα Honeyfund είναι ευρέως διαδεδομένη, κυρίως στις ΗΠΑ καθώς είναι ένας εύκολος τρόπος για τα νεόνυμφα ζευγάρια να συγκεντρώσουν χρήματα, ώστε να πραγματοποιήσουν το γαμήλιο ταξίδι των ονείρων τους. Οι δωρητές χρημάτων μπορούν να επιλέξουν το ποσό που θέλουν να καταβάλλουν, αλλά και να επιλέξουν τα έξοδα που θέλουν να καλύψει αυτό το ποσό (διαμονή, εισιτήρια, φαγητό κλπ).

Να σημειωθεί πάντως ότι ο Στέφανος Κασσελάκης και ο Τάιλερ Μακμπέθ πάντως, στη σελίδα τους δεν αναφέρουν σε ποιον προορισμό θα ταξιδέψουν μετά τον γάμο τους ούτε και το πότε αυτό θα πραγματοποιηθεί.

Από το προσκλητήριο, που είδε το φως της δημοσιότητας, αποκαλύφθηκε ότι η τελετή θα πραγματοποιηθεί στο Σκινέ Χανίων, από όπου κατάγεται ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ το γλέντι θα διαρκέσει τέσσερις ημέρες.

Η δεξίωση θα γίνει στον Βοτανικό Κήπο, που βρίσκεται στο χωριό Φουρνέ. Πρόκειται για μία καταπράσινη έκταση περίπου 200 στρεμμάτων, γεμάτο με βότανα, φυτά και ζώα της κρητικής γης. Είναι ένα τοπίο απαράμιλλης ομορφιάς, που προσφέρει γεύματα με τοπικά υλικά και παραδοσιακές συνταγές.

Διαβάστε επίσης

Θα φάμε και πάλι… ακρίβεια με το τσουβάλι – Νέες ανατιμήσεις αναμένονται από Σεπτέμβριο

«Νηστικοί και χωρίς νερό» – Οι Εποχικοί Πυροσβέστες αποκαλύπτουν διαλόγους σοκ στον ασύρματο (Video)

Κασσελάκης: «Αυτό το failed state Μητσοτάκη πρέπει να τελειώσει. Είναι θέμα ανθρώπινης αξιοπρέπειας»

Άνδρος: Aπολύθηκε ο καπετάνιος του SAONISOS – Η οδηγός περιγράφει τον πανικό – Περίεργη ανακοίνωση από το υπουργείο (Video)

Φωτιά στην Αττική: 104 κατοικίες κατεδαφιστέες και ακατάλληλες για χρήση – Συνεχίζονται οι αυτοψίες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter