Κασσελάκης στη Θεσσαλία: «Το αφήγημα της ατομικής ευθύνης έχει ξεπεραστεί. Ο κόσμος ξέρει»

Κασσελάκης στη Θεσσαλία: «Το αφήγημα της ατομικής ευθύνης έχει ξεπεραστεί. Ο κόσμος ξέρει»
Επίσκεψη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία Στέφανου Κασσελάκη στα Μεγάλα καλύβια τρικάλων, Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2024. Ο Στέφανος Κασσελάκης συναντήθηκε με πλημμυροπαθείς και επισκέφθηκε σπίτια που καταστράφηκαν από τις πλημμύρες της κακοκαιρίας "Ντάνιελ", έναν χρόνο πριν. (ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ/EUROKINISSI)

«Με ρώτησε μια πολίτης, τι μπορούμε να κάνουμε εμείς, ο ΣΥΡΙΖΑ. Της απάντησα: έχουμε τον κοινοβουλευτικό μοχλό πίεσης και τη «δύναμη» του πεδίου, στους πολίτες δίπλα. Έχετε φωνή. Και αυτή είναι της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Το αφήγημα της ατομικής ευθύνης έχει ξεπεραστεί. Ο κόσμος ξέρει», έγραψε ο Στέφανος Κασσελάκης στο Χ, όπου ανέβασε και βίντεο να απευθύνεται σε πολίτες της Θεσσαλίας.

«Καλώ και πάλι τους κυβερνώντες να πάνε στις περιοχές να δουν επιτόπου τι δυστοπία έχουν δημιουργήσει στους συμπολίτες τους», είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ για τις περιοχές που επισκέφθηκε σήμερα Παρασκευή, που εξακολουθούν να έχουν προβλήματα από τις περυσινές πλημμύρες.

Η ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη

Διαβάστε επίσης:

Ακρίτα σε Κακλαμάνη: «Πώς εσείς επικοινωνήσατε με την μητέρα μου, ενώ τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ την έψαχναν δήθεν τόσες μέρες;»

Κασσελάκης από Λάρισα: «Η κυβέρνηση να έρθει εδώ, μήπως νιώσει λίγη ντροπή» (Video)

Επιτροπή Καταστατικού ΣΥΡΙΖΑ: Μπλόκο για εκ νέου υποψηφιότητα σε Παππά, Πολάκη, Γεροβασίλη και Φάμελλο – Όλα τα ονόματα

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter