Κασσελάκης σε στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ στην Καστοριά: Αυτό δεν είναι δημοκρατία είναι σημαδεμένη τράπουλα

Κασσελάκης σε στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ στην Καστοριά: Αυτό δεν είναι δημοκρατία είναι σημαδεμένη τράπουλα

«Εσείς θα αποφασίσετε εάν θέλετε να υπάρξει άρση εμπιστοσύνης στην προεδρία μου ή όχι, και ακόμα και όταν ακυρώσετε την απόφαση της ΚΕ, θα πάω σε εκλογές μέσα στο χρονοδιάγραμμα για αναβάπτιση από τη βάση. Όποιος σας λέει ότι δεν μπορεί αυτό να γίνει στο συνέδριο, λέει εν γνώσει του ψέματα. Το κάνουν διότι θέλουν να απογοητεύσουν τον κόσμο, να μη συμμετέχετε. Αλλά αυτό δεν είναι Δημοκρατία, είναι σημαδεμένη τράπουλα». Αυτό τόνισε ο Στέφανος Κασσελάκης μιλώντας σε στελέχη και μέλη του ΣΥΡΙΖΑ στην Καστοριά, σε ένα απόσπασμα τοποθέτησης του που «ανέβασε» στο Χ.

Ανέφερε ότι «εμείς πάμε να φέρουμε τη Δημοκρατία. Γι’ αυτό είμαι και πάλι υποψήφιος Πρόεδρος, διότι θέλω στην ιστορία της Αριστεράς να μην υπάρξει καμία κηλίδα στη δημοκρατία μέσα στο κόμμα μας».

Ο ίδιος είπε ότι «δεν μπορούμε να αφήσουμε τον ΣΥΡΙΖΑ να τελειώσει, με αποφάσεις οι οποίες λαμβάνονται μέσα σε κλειστά δωμάτια, χωρίς πραγματική απαρτία, χωρίς πλειοψηφία». «Και στο τέλος της ημέρας ακόμα και όλα αυτά να ήταν νομότυπα, ρωτάω: Γιατί δεν με αφήνουν να χάσω; Γιατί; Αφήστε μας να χάσουμε εάν δεν φοβάστε. Αλλά ξέρετε τι έρχεται. Αυτό που έρχεται δεν θα είναι καμία δίωξη κανενός. Έρχεται η ενότητα στη βάση», συνέχισε.

Είπε ότι «θα υπάρχουν νέοι αιρετοί σε όλο το κόμμα. Πολύς νέος κόσμος θα έχει την ευκαιρία να συμμετέχει. Να βγαίνει μπροστά με την αξία του. Θα μπορείτε να νομοθετείτε εσείς οι ίδιοι μέσω των βουλευτών σας. Θα έχετε συμμετοχή στη διαβούλευση». «Αυτό είναι ένα σύγχρονο κόμμα. Ένα κόμμα που αξίζει στην ιστορία της Αριστεράς και στην ιστορία της Ελλάδας», είπε ο κ. Κασσελάκης προσθέτοντας ότι «το πρώτο βήμα είναι το συνέδριο» και ζητώντας από τους συμμετέχοντες να οργανωθούν και να τον στηρίξουν.

Διαβάστε επίσης 

Γάζα: Χωρίς τέλος το ισραηλινό σφυροκόπημα – Τουλάχιστον 33 νεκροί στην Τζαμπάλια (Videos)

Αυτή την Κυριακή στο Documento: Μπίζνες με κτίρια και ιδιώτες από τον τσάρο της ΑΑΔΕ

Κατάπαυση πυρός στη Γάζα, συνέχιση πολέμου στην Ουκρανία – Τι συμφώνησαν Μπάιντεν, Μακρόν, Σολτς, Στάρμερ

Όλο και πιο θανατηφόρες οι πλημμύρες στην Ελλάδα – Είχαμε 70 τα τελευταία 45 χρόνια

Βόρεια Χίος: Παράταση αγωνίας για το αντιμόνιο μετά από παρέμβαση Μηταράκη – Οργανώνονται οι κάτοικοι

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter