Κασσελάκης: Δεκτό το αίτημα των εργαζομένων να συμμετέχουν στην ΠΓ – Τι είπε στους δημοσιογράφους των καναλιών (Video)

Κασσελάκης: Δεκτό το αίτημα των εργαζομένων να συμμετέχουν στην ΠΓ – Τι είπε στους δημοσιογράφους των καναλιών (Video)

Σύντομη συνομιλία με τους εργαζόμενους της Αυγής και του Κόκκινου, οι οποίοι έχουν συγκεντρωθεί στην Κουμουνδούρου είχε ο Στέφανος Κασσελάκης.

Μόλις ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έφτασε στα γραφεία του κόμματος για τη σημερινή Πολιτική Γραμματεία, η οποία έχει ως κύριο θέμα τη διάσωση των κομματικών Media, ρώτησε τους εργαζόμενους αν επιθυμούν να συμμετέχουν στη συνεδρίαση και εκείνοι του απάντησαν θετικά, αφού μόλις χθες είχαν ζητήσει μετά τη συνέλευσή τους να είναι παρόντες.

Οι εργαζόμενοι διεκδικούν τα δεδουλευμένα τους, το επίδομα αδείας, την ομαλή καταβολή του μισθού του Αυγούστου, να μην γίνει καμία απόλυση και να επανακυκλοφορήσει η καθημερινή Αυγή.

Χθεσινή διαρροή υποστήριζε πως η εισήγηση της Left Media (και όχι της Οικονομικής Επιτροπής που δημιουργήθηκε στην τελευταία Κεντρική Επιτροπή) περιλαμβάνει την απομάκρυνση (είτε με εθελούσιες, είτε με απολύσεις) 30 εργαζομένων από την Αυγή και 7 με 10 εργαζομένων από το Κόκκινο.

Μένει να φανεί ποια θέση θα κρατήσει η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ και τα υπόλοιπα μέλη της Πολιτικής Γραμματείας.

Διαβάστε αναλυτικά εδώ: Συνεδριάζει η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ: Αναμένονται δύσκολες αποφάσεις για Αυγή και Κόκκινο – Τι λένε οι εργαζόμενοι

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, απευθυνόμενος σε δημοσιογράφους από αλλά Μέσα, τους κάλεσε να «ασκήσουν το λειτούργημά τους» και να αναδείξουν τις προτάσεις του κόμματος για την Πολιτική Προστασία.

Διαβάστε σχετικά: Κασσελάκης: Πέντε δεσμεύσεις για την Πολιτική Προστασία – «Το κράτος θα στέκεται δίπλα στους πολίτες» (Video)

Διαβάστε επίσης:

Χαλκιδική: «Θα βρω μόνος μου λύση αν δεν αποδοθεί δικαιοσύνη, δεν θα ξεχαστεί το παιδάκι μου» – Ξεσπά ο πατέρας του 19χρονου (Video)

Ένδειξη δεξιάς στροφής της Ελλάδας η επιλογή του Μητσοτάκη με Τζιτζικώστα – Η ανάλυση του Politico

Σικελία: Αυτοί είναι οι έξι νεκροί του ναυαγίου – Αγνοείται ένα ακόμη άτομο (Photos)

Εξαφάνιση 28χρονου στην Καρδίτσα: Η ΕΛ.ΑΣ παραδέχεται παραλείψεις στην έρευνα – Η ανακοίνωση της δικηγόρου της οικογένειας

Καιρός: Ανοδος της θερμοκρασίας – Πού θα σημειωθούν καταιγίδες

ΗΠΑ: Νέα επίθεση Τραμπ, πίσω από αλεξίσφαιρα τζάμια, στην Χάρις

Συναγερμός για την ευλογιά των πιθήκων – Δυσάρεστες αναμνήσεις ξύπνησαν οι ανακοινώσεις διεθνώς για τον ιο Mpox

Συνεδριάζει η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ: Αναμένονται δύσκολες αποφάσεις για Αυγή και Κόκκινο – Τι λένε οι εργαζόμενοι

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter