Κασσελάκης: Μήνυμα στήριξης σε Φάμελλο – Τσαμπάζη για την διαδικτυακή επίθεση εναντίον τους

Κασσελάκης: Μήνυμα στήριξης σε Φάμελλο – Τσαμπάζη για την διαδικτυακή επίθεση εναντίον τους

Την αμέριστη στήριξη του στον Σωκράτη Φάμελλο εκφράζει με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης.

Συγκεκριμένα αναφέρει: “Στηρίζω αμέριστα τον Σωκράτη Φάμελλο απέναντι στην αήθη επίθεση που δέχτηκε. Τα ίδια αισθήματα στήριξης και συμπαράστασης τρέφω προς τη Δώρα Τσαμπάζη, με την επισήμανση ότι θα έπρεπε στην περίπτωση της να είναι δύο φορές προσεκτικοί, διότι γνωρίζουν τι πέρασε. Όμως η χυδαιότητα έχει υπερβεί κάθε όριο και το ζούμε πλέον καθημερινά”.

Σημειώνεται ότι ανώνυμος λογαριασμός στο Twitter έγραψε ότι ο Σωκράτης Φάμελλος «δεν διέθεσε χρήματα για τα ΜΜΕ του ΣΥΡΙΖΑ και ότι έκανε διακοπές όλο τον Αύγουστο μαζί με τη νέα του σύντροφο, τη Δώρα Τσαμπάζη, φιλοξενούμενοι στο εξοχικό της Αχτσιόγλου στο Πήλιο για 5 μέρες».

Αμφότεροι ο Σωκράτης Φάμελλος και η Δώρα Τσαμπάζη αντέδρασαν έντονα και ανακοίνωσαν ότι προσφεύγουν στη δικαιοσύνη μετά την παραπάνω ανάρτηση.

«Τελικά η ανοησία είναι όντως ανίκητη. Τα λέμε στα δικαστήρια. Και τότε θα μας εξηγήσεις ποιος και γιατί σε έβαλε να λες αυτές τις χυδαιότητες» έγραψε χαρακτηριστικά η κ. Τσαμπάζη. «Διαμαρτύρομαι έντονα και σας καλώ να ανακαλέσετε άμεσα την απολύτως ψευδή και δυσφημιστική ανάρτησή σας σε βάρος μου και να προβείτε στην αναγκαία αποκατάσταση, διαφορετικά θα κινηθώ δικαστικά εναντίον σας», έγραψε ο κ. Φάμελλος.

Στην ανάρτηση αντέδρασε και η Έφη Αχτσιόγλου, το όνομα της οποίας επίσης αναφέρθηκε, κάνοντας λόγο για ψευδείς δηλώσεις.

Διαβάστε επίσης

Επιστολή 184 μελών του ΣΥΡΙΖΑ για παραπομπή της Αθηνάς Λινού στην Επιτροπή Δεοντολογίας – Όλα τα ονόματα

Λινού: Προσφεύγει στη Δικαιοσύνη – Παρέδωσε στοιχεία στον Κασσελακη

Οι «87» απαντούν στον Κασσελάκη: Εκείνος είναι που εξευτελίζει καθημερινά τον ΣΥΡΙΖΑ

Κασσελάκης για τους «87»: «Υπάρχει σχέδιο για εξευτελισμό του ΣΥΡΙΖΑ» (Video)

Την αποπομπή Άδωνη ζητά ο Κασσελάκης: «Μητσοτάκης και Γεωργιάδης μοιράζονται την ίδια έλλειψη ενσυναίσθησης»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter