Κασσελάκης για το τροχαίο στον ΒΟΑΚ: «Ο 15χρονος Αλέξανδρος δούλευε 20 ώρες σερβιτόρος – Όποιος ξέρει κάτι, να μιλήσει»

Κασσελάκης για το τροχαίο στον ΒΟΑΚ: «Ο 15χρονος Αλέξανδρος δούλευε 20 ώρες σερβιτόρος – Όποιος ξέρει κάτι, να μιλήσει»

Επανέρχεται ο Στέφανος Κασσελάκης στην τραγική ιστορία με το τροχαίο στον ΒΟΑΚ που κόστισε τη ζωή τριών νεαρών αγοριών, όταν επέστρεφαν από γάμο όπου εργάζονταν. Πριν από μερικές ημέρες, όταν ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ βρισκόταν στην Κρήτη συναντήθηκε με τις μητέρες των θυμάτων και κατήγγειλε παράνομη εργασία ανηλίκων στον γάμο, όπου υποστηρίζει πως ήταν καλεσμένος και ο πρωθυπουργός.

«Αν ήμουν σε μια τέτοια εκδήλωση, στην οποία όπως καταλαβαίνω ήταν και ο πρωθυπουργός, και έβλεπα μικρής ηλικίας παιδιά στο service, θα ρωτούσα, “πόσο χρονών είστε;”. Δεκαπεντάχρονα παιδιά ήταν εκεί. Κανείς δεν ρώτησε; Θα κουκουλωθεί και αυτό;» είχε αναφέρει τότε…

Σήμερα αποκάλυψε ότι επικοινώνησε με τη μητέρα του αδικοχαμένου 15χρονου Αλέξανδρου.

«Το παιδί αυτό είχε δουλέψει για σχεδόν 20 ώρες στο σέρβις και μάλιστα του είχε ανατεθεί το πόστο των VIP καλεσμένων (με το όνομα του Κυριάκου Μητσοτάκη να συμπεριλαμβάνεται στη λίστα). Αυτή τη στιγμή οι οικογένειες δεν μπορούν να βρουν μάρτυρες ούτε για τις συνθήκες και ώρες εργασίας, ούτε για το τροχαίο δυστύχημα, αν και αρχικά είχαν προσφερθεί μερικοί» αναφέρει και συμπληρώνει:

«Κάνουν έκκληση να βρεθούν μάρτυρες να μιλήσουν.  Δεν μπορούμε να είμαστε μια ανάλγητη κοινωνία. Όποιος ξέρει κάτι, παρακαλώ να μιλήσει με τις αρχές και τις οικογένειες. Τους οφείλουμε δικαιοσύνη»

Διαβάστε επίσης: 

Ο Κασσελάκης καταγγέλλει παράνομη εργασία ανηλίκων σε γάμο όπου παρέστη ο πρωθυπουργός: «Θα κουκουλωθεί και αυτό;» (Video)

Ο Κασσελάκης υπενθυμίζει τα ψέματα Μητσοτάκη για τον ΒΟΑΚ: «Ήδη φέτος έχουν σκοτωθεί 39 άνθρωποι» (Video)

Απάντηση Κασσελάκη σε Μπακογιάννη: «Εμπαίζουν τους Κρητικούς για τον ΒΟΑΚ, ενώ χάνονται ανθρώπινες ζωές»

Η ανάρτηση Κασσελάκη:

«Σήμερα επικοινώνησα με την μητέρα του δεκαπεντάχρονου Αλέξανδρου που σκοτώθηκε στον ΒΟΑΚ πριν λίγες εβδομάδες.

Το παιδί αυτό είχε δουλέψει για σχεδόν 20 ώρες στο σέρβις και μάλιστα του είχε ανατεθεί το πόστο των VIP καλεσμένων (με το όνομα του Κυριάκου Μητσοτάκη να συμπεριλαμβάνεται στη λίστα).

Αυτήν τη στιγμή οι οικογένειες δεν μπορούν να βρουν μάρτυρες ούτε για τις συνθήκες και ώρες εργασίας, ούτε για το τροχαίο δυστύχημα, αν και αρχικά είχαν προσφερθεί μερικοί.

Κάνουν έκκληση να βρεθούν μάρτυρες να μιλήσουν.

Δεν μπορούμε να είμαστε μια ανάλγητη κοινωνία.

Όποιος ξέρει κάτι, παρακαλώ να μιλήσει με τις αρχές και τις οικογένειες.

Τους οφείλουμε δικαιοσύνη».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter