Κασσελάκης για Τέμπη: «Τα πειστήρια του εγκλήματος βρίσκονται διασκορπισμένα – Μας οφείλετε την αλήθεια»

Κασσελάκης για Τέμπη: «Τα πειστήρια του εγκλήματος βρίσκονται διασκορπισμένα – Μας οφείλετε την αλήθεια»

«16 μήνες μετά το έγκλημα των Τεμπών, τη μονταζιέρα και το μπάζωμα βρέθηκε το κοντέινερ της εμπορικής αμαξοστοιχίας, σε οικόπεδο ιδιώτη! Τα πειστήρια του εγκλήματος βρίσκονται διασκορπισμένα ακόμα και τώρα σε οικόπεδα ιδιωτών και όχι στα χέρια των ανακριτικών αρχών» τονίζει ο Στέφανος Κασσελάκης σε ανάρτησή του και καλεί την κυβέρνηση να δώσει απαντήσεις σε κρίσιμα ερωτήματα:

«Πώς αλήθεια μεταφέρθηκε; Ποιος έδωσε την εντολή; Επιτέλους δώστε απαντήσεις! Μας οφείλετε την αλήθεια, ανόθευτη και αμοντάριστη» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του documentonews.gr, ένα χρόνο και τέσσερις πλέον μήνες μετά το έγκλημα των Τεμπών «ουσιώδη πειστήρια» βρίσκονται διασκορπισμένα σε διάφορα μέρη της Ελλάδας και μάλιστα σε οικόπεδα ιδιωτών, ενώ θα έπρεπε να φυλάσσονται από τις ανακριτικές αρχές και να έχουν εξεταστεί από ειδικούς πραγματογνώμονες.

Το εμπορευματοκιβώτιο της εμπορικής αμαξοστοιχίας μετά από παραγγελία του εφέτη ανακριτή μεταφέρεται σήμερα στη θέση «ΚΟΥΛΟΥΡΙ» Λάρισας, όπου έχουν συγκεντρωθεί και φυλάσσονται τα υπόλοιπα συντρίμμια – υπολείμματα των αμαξοστοιχιών, καθώς και άλλα αδρανή υλικά. Το συγκεκριμένο εμπορευματοκιβώτιο μάλιστα έφερε φθορές από τη σύγκρουση όπως άλλωστε προκύπτει από διαθέσιμο φωτογραφικό υλικό.

Διαβάστε αναλυτικά: Τέμπη: Στο Κουλούρι μεταφέρεται κοντέινερ πειστήριο της εμπορικής αμαξοστοιχίας που μέχρι σήμερα βρισκόταν σε οικόπεδο ιδιώτη!

Διαβάστε επίσης:

ΗΠΑ: Η στιγμή που ο Τζο Μπάιντεν χάνει τα λόγια του στο debate… (Video)

Politico: Ψυχρολουσία στους Δημοκρατικούς με τον Μπάιντεν στο ντιμπέιτ – «Πρέπει να αποσυρθεί»

Κύρτσος: Η Δύση απαξιώνεται με ανησυχητικά γρήγορο ρυθμό

ΣΥΡΙΖΑ: Κατάθεση τροπολογίας για αποζημιώσεις στους πλημμυροπαθείς

Πετάνε το μπαλάκι για τις τρύπες στο ΕΣΥ – Μητσοτάκης και Αδωνης επέμεναν ότι έκαναν τις προσλήψεις που χρειάζονταν, ωστόσο τα κενά παραμένουν

«Πράσινο φως» στις Βρυξέλλες: Ποια είναι η τριάδα στην κορυφή της ΕΕ – «Καρφιά» από τη Μελόνι

Της υπογραφής το κάγκελο

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter