Κασσελάκης για Πόθεν Έσχες: Η δήλωση υποβλήθηκε 30/6 – Κυβερνηθείτε τώρα από έναν πρωθυπουργό που κρατάει κλειστή την πλατφόρμα

Κασσελάκης για Πόθεν Έσχες: Η δήλωση υποβλήθηκε 30/6 – Κυβερνηθείτε τώρα από έναν πρωθυπουργό που κρατάει κλειστή την πλατφόρμα

«Η δήλωση του πόθεν έσχες μου έχει υποβληθεί στις 30/6, ως όφειλα. Κυβερνηθείτε τώρα από έναν Πρωθυπουργό ο οποίος έχει τρία χρόνια να υποβάλει πόθεν έσχες και κρατάει κλειστή την πλατφόρμα για τη δική του δήλωση», ανέφερε σε ανάρτησή του το πρωί της Πέμπτης ο Στέφανος Κασσελάκης.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε «πυρά» κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη σημειώνοντας ότι «έχει τρία χρόνια να υποβάλει πόθεν έσχες και κρατάει κλειστή την πλατφόρμα για τη δική του δήλωση».

«Το «αυτή είναι η Ελλάδα» προσωπικά δε με καλύπτει. Όσοι καλύπτονται, ας συνεχίσουν με τον κ. Μητσοτάκη. Όλοι οι υπόλοιποι όμως αξίζουμε αλλιώς», υπογράμμισε ο Στέφανος Κασσελάκης.

Η ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη

Προς τα δημοσιογραφικά κοράκια του Μαξίμου: Η δήλωση του πόθεν έσχες μου έχει υποβληθεί στις 30/6, ως όφειλα.

Κυβερνηθείτε τώρα από έναν Πρωθυπουργό ο οποίος έχει τρία χρόνια να υποβάλει πόθεν έσχες και κρατάει κλειστή την πλατφόρμα για τη δική του δήλωση.

Όσο για τις προηγούμενες δηλώσεις του: Αδήλωτο ακίνητο (Βολταίρου), αδήλωτη off shore και 40 ακίνητα με τον μισθό του βουλευτή.

Το «αυτή είναι η Ελλάδα» προσωπικά δε με καλύπτει. Όσοι καλύπτονται, ας συνεχίσουν με τον κ. Μητσοτάκη. Όλοι οι υπόλοιποι όμως αξίζουμε αλλιώς.

Διαβάστε επίσης:

ΣΥΡΙΖΑ: Μεταμεσονύκτιο παρασκήνιο ενόψει της Πολιτικής Γραμματείας – Σε διαρκή συνεννόηση οι «87»

Εργατικό ατύχημα στο Πέραμα: Τρία άτομα στο νοσοκομείο με εγκαύματα – Τρεις συλλήψεις

Καιρός: Καταιγίδες, κεραυνοί και χαλάζι – Τα δεδομένα για την Αττική, πότε υποχωρούν τα φαινόμενα (LIVE)

Οταν το μαύρο χρήμα συνδέθηκε με τα ταμεία ΝΔ και ΠΑΣΟΚ – Από την επιταγή Αλαφούζου ως την ομολογία Τσουκάτου και τα σκάνδαλα Siemens και Novartis

Ντόναλντ Τραμπ: «Είναι διαλυμένος, γέρικος σωρός και αυτή αξιολύπητη» – Ύβρεις κατά Μπάιντεν και Κάμαλα ενώ παίζει γκολφ (Video)

Εκλογές στη Βρετανία: Αλλαγή σελίδας, επιστρέφουν οι Εργατικοί – Η ώρα του exit poll, πότε θα βγουν τα αποτελέσματα

Ελλάδα – Αίγυπτος: Με το βλέμμα στον ημιτελικό – Πού θα δείτε το ματς (Videos)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter