Κασσελάκης για Κικίλια: «Δώδεκα εναέρια πάνω – δώδεκα κάτω, δεν είναι μεγάλη διαφορά αν είσαι πολιτικός αριβίστας»

Κασσελάκης για Κικίλια: «Δώδεκα εναέρια πάνω – δώδεκα κάτω, δεν είναι μεγάλη διαφορά αν είσαι πολιτικός αριβίστας»

Ενα βίντεο με αποσπάσματα δηλώσεων του υπουργού Πολιτικής Προστασίας Βασίλη Κικίλια ανέβασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Στέφανος Κασσελάκης για να αποδείξει ότι η ενημέρωση που δόθηκε για τα εναέρια μέσα στην αντιμετώπιση της μεγάλης πυρκαγιάς της Αττικής δεν είναι σωστή.

«Δώδεκα εναέρια πάνω – δώδεκα κάτω, δεν είναι μεγάλη διαφορά αν είσαι πολιτικός αριβίστας. Όταν καταλήξει η κυβέρνηση στον αριθμό του ψέματος, ας μας δώσει και τα ακριβή στοιχεία που ζητάμε από προχθές», έγραψε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

«Διότι εδώ μιλάμε για καμένες περιουσίες και πολίτες που «φωνάζουν» καθημερινά ότι τα εναέρια μέσα ήταν ελάχιστα – όπως ακριβώς είδα και με τα μάτια μου στο Συντονιστικό Κέντρο. Είπα εξαρχής και επαναλαμβάνω: είδα μόνο τρία αεροπλάνα και, σε ερώτησή μου, μού απάντησαν ότι τα άλλα ήταν σταθμευμένα. Όχι σε υδροληψία, όχι σε ανεφοδιασμό καυσίμων.

Κρίσιμη λεπτομέρεια: Αρχικά ήθελαν να επισκεφθώ το Συντονιστικό στις 21:30 «για να έχουν σταματήσει οι πτήσεις», όπως μας δήλωσαν.
Δήθεν ότι θα ενοχλούσε η παρουσία μου πριν, αλλά στην πραγματικότητα για να μη δω την επιχειρησιακή γύμνια. Για να μπορούν ανενόχλητοι να συνεχίζουν την προπαγάνδα τους», συνέχισε.

Και κατέληξε ζητώντας άλλη μια φορά αποπομπή του Βασίλη Κικίλια από την κυβέρνηση: «Ιδού ο Υπουργός που κρατάει ακόμη στη θέση του ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Η πρώτη φωτιά στον αστικό ιστό της Αθήνας ανήκει και με τη βούλα στον Κυριάκο Μητσοτάκη».

Διαβάστε επίσης:

Ο Κικίλιας, για να βγει από το κάδρο, λέει ότι οι πολίτες κατηγορούν… την Πυροσβεστική

Κασσελάκης: «Με ένα F-35 λιγότερο, πόσα πυροσβεστικά οχήματα αγοράζεις; Τριακόσια!»

Η Ευρωπαία Συνήγορος απαιτεί από Κομισιόν όλα τα έγγραφα για τη φιλοξενία Φον ντερ Λάιεν στο σπίτι Μητσοτάκη στα Χανιά

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter