Κασσελάκης: «Δεν είναι τώρα η στιγμή να μιλήσουμε για τις όποιες ελλείψεις» – Επισκέφθηκε και το μέτωπο της φωτιάς (Video)

Κασσελάκης: «Δεν είναι τώρα η στιγμή να μιλήσουμε για τις όποιες ελλείψεις» – Επισκέφθηκε και το μέτωπο της φωτιάς (Video)
Κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ αποτελούμενο από τους Τομεάρχες του Κόμματος Συμεών Κεδικογλου και Γιώργο Καραμέρο επισκέπτεται το Κέντρο Επιχειρήσεων της Πυροσβεστικής στο Χαλάνδρι. Επικεφαλής ο Στεφανος Κασσελάκης. Δευτέρα 12 Αυγούστου 2024 (ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ / EUROKINISSI)

«Προφανώς δεν είναι τώρα η στιγμή να μιλήσουμε για τις όποιες ελλείψεις έχουν φέρει αυτή τη φωτιά κυριολεκτικά στην Αθήνα», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης σε δήλωση του μετά την ολοκλήρωση της επίσκεψης που πραγματοποίησε στο Ενιαίο Συντονιστικό Κέντρο Επιχειρήσεων Διαχείρισης Κρίσεων (ΕΣΚΕΔΙΚ).

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης, συνοδευόταν από τους βουλευτές Γιώργο Καραμέρο, και Συμεών Κεδίκογλου, τομεάρχη Πολιτικής Προστασίας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, προκειμένου να ενημερωθεί για τις δραματικές εξελίξεις στα πύρινα μέτωπα της Αττικής.

Ο κ. Κασσελάκης ενημερώθηκε από αξιωματικούς και στελέχη της Πολιτικής Προστασίας για την κατάσταση που επικρατεί στα μέτωπα της Αττικής, για τις προσπάθειες που καταβάλλονται από τους πυροσβέστες, τους εθελοντές και όλους τους εμπλεκόμενους φορείς.

Ο κ. Κασσελάκης εξέφρασε τον σεβασμό και την εκτίμηση της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης για την αυταπάρνηση των πυροσβεστών που δίνουν αυτή την άνιση μάχη με τις φλόγες.

Εξερχόμενος του κτιρίου δήλωσε: «Προφανώς δεν είναι τώρα η στιγμή να μιλήσουμε για τις όποιες ελλείψεις έχουν φέρει αυτή τη φωτιά κυριολεκτικά στην Αθήνα.

Να ευχηθούμε καλή δύναμη σε όλους όσοι είναι στην πρώτη γραμμή και να ενθαρρύνουμε όλους τους συμπολίτες μας να συμμετέχουν στις εθελοντικές δράσεις για να προσφέρουν ανακούφιση στους πληγέντες συμπολίτες μας.

Καλή δύναμη εδώ πέρα στην υπηρεσία, καλή δύναμη σε όλη την Πολιτική Προστασία».

Επίσης ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ επισκέφθηκε το μέτωπο της φωτιάς όπως φαίνεται στο παρακάτω βίντεο.

Διαβάστε επίσης:

Φωτιά στην Αττική: Εκκένωση της περιοχής Δέση στο Γέρακα

Φωτιά στην Αττική: Αλλεπάλληλες εκρήξεις στα Βριλήσσια

Ολικό μπάχαλο στην πυρκαγιά της Αττικής: Τεράστιες οι κυβερνητικές ευθύνες για τη φωτιά που καίει σχεδόν μέσα στην πόλη (Photos – Video)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter