Καρυστιανού για Τέμπη: Ολοφάνερη προσπάθεια χειραγώγησης του Ευρωκοινοβουλίου από την κυβέρνηση Μητσοτάκη (Video)

Καρυστιανού για Τέμπη: Ολοφάνερη προσπάθεια χειραγώγησης του Ευρωκοινοβουλίου από την κυβέρνηση Μητσοτάκη (Video)

Για αδιανόητη κυβερνητική παρέμβαση στα Τέμπη αμέσως μετά το δυστύχημα, αλλά και προσπάθεια χειραγώγησης του Ευρωκοινοβουλίου έκανε λόγο η Μαρία Καρυστιανού μιλώντας στη συνεδρίαση της The Left, για το περιεχόμενο της επιστολής που απέστειλε στην πρόεδρο της Κομισιόν Ούρσουλα Φον Ντερ Λαιεν και την πρόεδρο του Ευρωκοινοβουλίου Ρομπέρτα Μέτσολα, για το ζήτημα που έχει προκύψει με την ανάληψη του χαρτοφυλακίου Μεταφορών της Ευρωπαϊκής Επιτροπής από τον Απόστολο Τζιτζικώστα.

«Για ποιο λόγο να εμπλακεί μια κυβέρνηση και να καταστρέψει σημαντικά στοιχεία παραγκωνίζοντας τις δικαστικές αρχές και εκμεταλλευόμενη ξεκάθαρα τη δύναμη εξουσίας της;» διερωτήθηκε η Μαρία Καρυστιανού για απαντήσεις αμέσως ότι:

«Η μία απάντηση είναι ότι η κυβέρνηση είναι σίγουρα εμπλεκόμενη και στα δύο εγκλήματα και έχει κάθε λόγο να προσπαθεί να γλιτώσει ακόμη μια φορά των ευθυνών τους».

Παράλληλα, αναφέρθηκε στην Ευρωπαία Εισαγγελέα Λόρα Κοβέσι και έκανε λόγο για «ολοφάνερη προσπάθεια χειραγώγησης του Ευρωκοινοβουλίου, με σκοπό την αποφυγή των ευθυνών και της τιμωρίας», στην επιχείρηση συγκάλυψης του εγκλήματος πίσω από τα αίτια της τραγωδίας.

«Θα μάθουμε την αλήθεια για τα αίτια πρόκλησης του θανατηφόρου δυστυχήματος στη χώρα μας;» τόνισε η ίδια.

Μάλιστα με τρεμάμενη φωνή κάλεσε τους ευρωβουλευτές να μην αφήνουν να μείνει ατιμώρητο το έγκλημα. «Το να ζούμε μαζί με τους ατιμώρητους υπεύθυνους για τον χαμό των παιδιών μας, είναι κάτι που δεν αξίζει σε κανέναν να βιώσει πλέον του θανάτου του παιδιού του. Μην το επιτρέψετε» σημείωσε, ενώ το ακροατήριο τη χειροκροτούσε.

Διαβάστε επίσης:

Ισραήλ: Η στιγμή που τμήμα ιρανικού πυραύλου καταπλακώνει Παλαιστίνιο – Σκληρές εικόνες (Video)

Συγκλονιστικά βίντεο από την στιγμή της επίθεσης του Ιράν στο Ισραήλ – Πύραυλος έπεσε πάνω σε αυτοκινητόδρομο (Video)

Καταιγίδα πυραύλων από το Ιράν στο Ισραήλ: «Θα το πληρώσουν» λέει ο Νετανιάχου – Η στάση των ΗΠΑ (Videos)

Ένας χρόνος πόλεμος στη Γάζα: Έκθεση για τις οδυνηρές επιπτώσεις σε γυναίκες και κορίτσια

Ετοιμάζουν στα μουλωχτά το μοίρασμα στο Αιγαίο – Επιβεβαιώνει τη διπλωματία «κλειστών θυρών» η βόμβα Ερντογάν

Ανάλυση Guardian: Η πυραυλική επίθεση στο Ισραήλ πυροδοτεί την περιφερειακή σύγκρουση – Πάτημα στον Νετανιάχου για σκληρή απάντηση

Νέος Κόσμος: Τροχαίο με ΙΧ και σχολικό λεωφορείο – Τραυματίστηκε ελαφρά η συνοδός

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter