«Καρφί» Κύρτσου για Τζιτζικώστα και Τέμπη: «Ελπίζω να είναι αρκετά έξυπνος και έντιμος…»

«Ελπίζω ο Τζιτζικώστας να είναι αρκετά έντιμος και έξυπνος», γράφει σε ανάρτησή του ο Γιώργος Κύρτσος, στον απόηχο της τοποθέτησης επιτρόπων στην Κομισιόν, και συνεχίζει: «ώστε να μη χρησιμοποιήσει τις αρμοδιότητές του σαν επίτροπος Μεταφορών για να προσπαθήσει να «θάψει» την υπόθεση των Τεμπών».

«Εάν κινηθεί στην κατεύθυνση του «κουκουλώματος», συμπληρώνοντας τον Μητσοτάκη,θα αντιμετωπίσει αρνητική δημοσιότητα και την πολιτική απαξίωση σε ΕΕ και Ελλάδα!», αναφέρει.

 

Σε άλλη ανάρτηση του σημειώνει ωστόσο: «Το χαρτοφυλάκιο του Επιτρόπου Τζιτζικώστα είναι καλό. Είναι απόλυτα συγκεκριμένο Μεταφορές-Τουρισμός ενώ τα περισσότερα χαρτοφυλάκια πάσχουν από σύγχιση αρμοδιοτήτων η έλλειψη ουσιαστικού περιεχομένου. Η ναυτιλία και ο τουρισμός είναι οι τομείς της οικονομίας που στηρίζουν,διασώζουν την ελληνική οικονομία».

Και προσθέτει: «Δεν αποτελεί όμως αναβάθμιση για την Ελλάδα όπως προσποιείται η κυβέρνηση. Στην προηγούμενη Επιτροπή ο Σχοινάς ήταν αντιπρόεδρος και είχε υπό την εποπτεία του Επιτρόπους. Αυτό δεν ισχύει για τον Τζιτζικώστα.

«Επίσης ήταν αρμόδιος για το Προσφυγικό-Μεταναστευτικό το κυρίαρχο ζήτημα στην ΕΕ-27. Ήταν αρμόδιος και για τον ευρωπαϊκό τρόπο ζωής, συμπεριλαμβανομένων των δικαιωμάτων των πολιτών, όπου η ελληνική κυβέρνηση εκτέθηκε ανεπανόρθωτα. Επομένως ο Τζιτζικώστας ούτε αντιπρόεδρος είναι ούτε έχει τις σημαντικές αρμοδιότητες του Σχοινά. Αυτό για την κυβέρνηση είναι..αναβάθμιση», καταλήγει.

 

Διαβάστε επίσης

«Δεν ξεχνάμε το έγκλημα στα Τέμπη»: Εκδήλωση με ομιλητές Μαρία Καρυστιανού – Παύλο Ασλανίδη

NYT: Το Ισραήλ παγίδευσε με εκρηκτικά τους βομβητές της Χεζμπολάχ – Πώς τα πυροδότησε, τα τρία σενάρια

Τι είναι οι βομβητές που σκόρπισαν τον τρόμο στον Λίβανο – Πώς λειτουργούν

Νάντια Γιαννακοπούλου: Αποτυχημένος ο Ανδρουλάκης – Αν αισθάνεται βασιλιάς, λογικό να φαντασιώνεται βαρόνους (Video)

Πρόκληση: Παραχωρούν το Βυζαντινό Μουσείο στην «Αυτής Μεγαλειότητα(!) Άννα Μαρία»