Καρέτσας: «Συνεχίζω στους ρυθμούς της Εθνικής» – Δείτε ξανά το νέο υπέροχο γκολ κόντρα στη Γάνδη (Video)

Καρέτσας: «Συνεχίζω στους ρυθμούς της Εθνικής» – Δείτε ξανά το νέο υπέροχο γκολ κόντρα στη Γάνδη (Video)

Συνέχισε από εκεί που το άφησε με την Εθνική ο Κωνσταντίνος Καρέτσας. Μετά τη γκολάρα που σημείωσε κόντρα στη Σκωτία στο Χάμπντεν Παρκ, ο νέος αστέρας της γαλανόλευκης σκόραρε άλλο ένα υπέροχο γκολ, αυτή τη φορά για λογαριασμό της Γκενκ στο ματς με τη Γάνδη (4-0) για το βελγικό πρωτάθλημα.

 

«Είμαι ευτυχισμένος που μπόρεσα να συνεχίσω στους ίδιους ρυθμούς με την Εθνική Ελλάδας κι εδώ. Κάτι τέτοιο μου δίνει τεράστια ώθηση, φυσικά. Είμαι ακόμα νέος, ναι, αλλά στο ποδόσφαιρο τα πράγματα μπορούν να εξελιχθούν γρήγορα», δήλωσε μετά το ματς ο 17χρονος ποδοσφαιριστής, ο οποίος σκόραρε το δεύτερο γκολ της ομάδας του στο 38ο λεπτό. Αφού έφερε τη μπάλα στο αριστερό του πόδι, συνέκλινε προς τον άξονα και εξαπέλυσε ένα άπιαστο σουτ.

«Ευτυχώς έχω το κατάλληλο περιβάλλον που με κρατάει προσγειωμένο. Αυτό είναι πολύ σημαντικό για έναν νεαρό ποδοσφαιριστή. Πάντα υπάρχει πίεση στο ποδόσφαιρο, πρέπει να προσπαθείς να ηρεμήσεις», τόνισε ο Καρέτσας μιλώντας στα βελγικά ΜΜΕ μετά το ματς.

«Νομίζω ότι με την επιτυχία μας κάναμε δήλωση. Θα πρέπει να συνεχίσουμε αυτό το θετικό σερί. Ο δρόμος είναι ακόμα μακρύς, αν και έχουμε ήδη αρχίσει καλά. Είμαι πολύ χαρούμενος με το πνεύμα που έχει η ομάδα, έχουν γίνει όλοι πιο σοβαροί. Πιστεύουμε όλοι στις ικανότητές μας», πρόσθεσε.

 

Documento Newsletter