Καραθανασόπουλος: «Ούτε ο κ. Μητσοτάκης, ούτε κανείς άλλος έχει δικαίωμα να παρεμβαίνει στα εσωτερικά των κομμάτων»

EUROKINISSI

«Ούτε ο κ. Μητσοτάκης, ούτε κανείς άλλος έχει δικαίωμα να παρεμβαίνει στα εσωτερικά των κομμάτων και να κρίνει ποιοι τα εκπροσωπούν και ποιοι όχι. Ούτε φυσικά τα υπαρκτά εκφυλιστικά φαινόμενα στον ΣΥΡΙΖΑ του δίνουν ένα τέτοιο δικαίωμα. Από αυτήν την άποψη, η στάση του χθες στη Βουλή ήταν απαράδεκτη», δήλωσε στο περιστύλιο της Βουλής ο Νίκος Καραθανασόπουλος.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ πήρε σαφή θέση για την απαράδεκτη στάση του Κυριάκου Μητσοτάκη που έφυγε χθες από την αίθουσα όταν πήρε τον λόγο ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Παππάς. Μάλιστα ο πρωθυπουργός την Τετάρτη είπε στη δευτερολογία του το αδιανόητο για τον κοινοβουλευτισμό «δεν τον αναγνωρίζω ως εκπρόσωπο της αξιωματικής αντιπολίτευσης».

«Το κάθε κόμμα έχει τις εσωτερικές του διαδικασίες και τα μόνα αρμόδια να κρίνουν τα μέλη του κόμματος για αυτά τα ζητήματα», τόνισε ο κ. Καραθανασόπουλος.

Διαβάστε επίσης:

ΣΥΡΙΖΑ: «Ο πρωθυπουργός των σκανδάλων υπερέβη τον εαυτό του παραβιάζοντας ανερυθρίαστα την θεσμική τάξη»

ΣΥΡΙΖΑ: Ταφόπλακα στον θεσμό της προστασίας μαρτύρων η απόφαση για τους δύο του σκανδάλου Novartis

Σκάνδαλο Novartis: Μετά το «χτύπημα» Σαμαρά για «υποκλίσεις» στα ελληνοτουρκικά υλοποιείται το αίτημα για τους προστατευόμενους μάρτυρες