Κανελλάκης για προεδρία ΠΑΣΟΚ: Πυρά κατά της ΝΔ με αιχμή τα προβλήματα των πολιτών

Περιοδείες και άμεση επαφή με τον κόσμο, στην Αττική αλλά και την υπόλοιπη Ελλάδα, αξιοποιεί ο Δημοσιογράφος – Πολεμικός Ανταποκριτής και υποψήφιος για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ Γιάννης Κανελλάκης, για να αναδείξει τις δυσκολίες της καθημερινότητας, εντείνοντας παράλληλα, την αντιπολιτευτική ρητορική του και κατακεραυνώνοντας τη ΝΔ.

Διαβάστε επίσης: Και ο Γιάννης Κανελλάκης υποψήφιος για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ – «Ανδρέα, δεν θα σε προδώσουμε ποτέ»

Στην προμετωπίδα των ζητημάτων που θέτει, έχοντας εκφράσει την πρόθεσή του να διεκδικήσει την προεδρία του ΠΑΣΟΚ, είναι η ακρίβεια, τα θέματα υγείας, η εύνοια της κυβέρνησης Μητσοτάκη υπέρ των ισχυρών με πολιτικές που οδηγούν την πλειονότητα της κοινωνίας σε απόγνωση, όπως συχνά αναφέρει. Το επισημαίνουν μετ΄επιτάσεως από το επιτελείο του Γιάννη Κανελλάκη με βάση διαμαρτυρίες στις γειτονιές της Αττικής αλλά και σε περιοχές ανά την Ελλάδα, τονίζοντας ενδεικτικά : «φωνή απόγνωσης και απελπισίας, εκπέμπουν πολίτες για τα εξοντωτικά μέτρα που παίρνει η κυβέρνηση σε βάρος τους, ενώ οι μισθοί παραμένουν σε απογοητευτικά επίπεδα!». Ο Γιάννης Κανελλάκης και οι συνεργάτες του , από συζητήσεις που έχουν με τον κόσμο, αναδεικνύουν ότι ξεχειλίζει η αδικία που βιώνουν οι πολίτες , ιδίως οι πιο ευάλωτοι άνθρωποι, ενώ βροχή πέφτουν από τον κόσμο οι καταγγελίες κατά της κυβέρνησης και υπουργείων για την συνεχόμενη ακρίβεια, την αισχροκέρδεια, αλλά και τις απαράδεκτες τιμές που υπάρχουν σε προϊόντα άμεσης ανάγκης στα ράφια των super-market! Παράλληλα, δίνει έμφαση στις υγειονομικές ανάγκες της κοινωνίας και οι περιοδείες του περιλαμβάνουν πολλές επισκέψεις σε νοσοκομεία.

Είναι χαρακτηριστιικά όσα διατυπώνει σε δημόσιες παρεμβάσεις του ο Γιάννης Κανελλάκης, αναφέροντας ότι οι πολίτες «με πικρία μιλάνε για την εγκατάλειψη τους, παρά τις υποσχέσεις του πρωθυπουργού κ. Μητσοτάκη, ότι θα ενισχύσει οικονομικά τις ελληνικές οικογένειες, τις ευπαθείς ομάδες, τους συνταξιούχους και ότι θα βελτιώσει το βιοτικό τους επίπεδο!» .Μάλιστα, μεταφέρει με περιγραφικό τρόπο διαλόγους που είχε με τον κόσμο για να δείξει τα προβλήματα αλλά και τις ευθύνες από την πολιτική που ακολουθεί η κυβέρνηση Μητσοτάκη, αναφέροντας ενδεικτικά τη φράση που του είπαν: “Η ποιότητα ζωής μας, κύριε Κανελλάκη, είναι απαράδεκτη για μια χώρα Ευρωπαϊκή”.

Ο Γιάννης Κανελλάκης, με την ιδιότητα του υποψηφίου για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ , θα συνεχίσει τόσο ο ίδιος όσο και οι συνεργάτες του να περιοδεύουν σε περιοχές της Αττικής αλλά και της υπόλοιπης Ελλάδας, και «να μιλάμε με τους πολίτες, για τα προβλήματά τους!».

Διαβάστε επίσης:

Θεσσαλονίκη: Πέθανε κοριτσάκι 2,5 ετών – Είχε προσβληθεί από παρβοϊό

Γαλλία: Ποιος θα είναι ο επόμενος πρωθυπουργός – Τα φαβορί από το Νέο Λαϊκό Μέτωπο

Γαλλία: Πως κατανέμονται οι έδρες – Δύσκολη εξίσωση η νέα κυβέρνηση

Λευτέρης Αυγενάκης: Βίος και πολιτεία του «ξέρεις ποιος είμαι εγώ ρε;»

Δύο κόμματα σε ένα η ΝΔ – Οι ομάδες και οι εσωκομματικές συγκρούσεις που κορυφώνονται

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Η ελληνική αποστολή για το Παρίσι – Όλα τα ονόματα