Καμπανάκι Ολλανδού ερευνητή για μεγάλο σεισμό στην Ελλάδα – Είχε προβλέψει τα 7,8 Ρίχτερ στην Τουρκία

Καμπανάκι Ολλανδού ερευνητή για μεγάλο σεισμό στην Ελλάδα – Είχε προβλέψει τα 7,8 Ρίχτερ στην Τουρκία

Ανοίγει ξανά τη συζήτηση για το ενδεχόμενο ενός μεγάλου σεισμού στην Ελλάδα ο Ολλανδός ερευνητής Φρανκ Χούγκερμπετς, μετά τον σεισμό στο Τσανάκαλε της Τουρκίας που αν και 4,7 Ρίχτερ, έγινε αισθητός σε περιοχές της χώρας μας.

Ο Ολλανδός ερευνητής από το ολλανδικό ινστιτούτο «Solar System Geometry Survey», έναν χρόνο πριν είχε προβλέψει τον φονικό σεισμό 7,8 Ρίχτερ στην Τουρκία. Συγκεκριμένα, δύο ημέρες πριν από τα 7,8 Ρίχτερ στην Τουρκία είχε κάνει μία ανάρτηση πως «αργά ή γρήγορα θα γίνει ένας σεισμός περίπου 7,5 Ρίχτερ σε αυτή την περιοχή (Νότια-Κεντρική Τουρκία, Ιορδανία, Συρία, Λίβανος)». Δύο ημέρες μετά επιβεβαιώθηκε…

Αυτή τη φορά, με δύο αναρτήσεις του προειδοποιεί την Ελλάδα να είναι σε επιφυλακή.

«Η Ελλάδα και τα Δωδεκάνησα βρίσκονται σε υψηλό κίνδυνο. Ενώ στην Ελλάδα γίνονται σεισμοί άνω των 6 Ρίχτερ ανά 2 χρόνια, δεν έχει σημειωθεί τέτοια δόνηση από το 2021. Τελευταία φορά που τα Δωδεκάνησα είχαν μεγάλο σεισμό ήταν πριν από τέσσερα χρόνια», σημειώνει ο Χούγκερμπερτς.

Σε δεύτερη ανάρτησή του μάλιστα καλεί τους Έλληνες να είναι προσεκτικοί. «Να είσαι προσεκτικοί. Ένας ισχυρότερος σεισμός στην περιοχή είναι πιθανός», έγραψε.

Διαβάστε επίσης:

Τέμπη: Νέα έρευνα για τα 11 λεπτά της σιωπής – Η έκθεση-παρωδία της ΕΛΑΣ και το αίτημα της οικογένειας του νεκρού μηχανοδηγού

Η σφαίρα έξυσε τις πληγές των ΗΠΑ – Η απόπειρα δολοφονίας του Τραμπ οξύνει ακόμη περισσότερο το κλίμα

Πόσο κανονική είναι η «κανονικότητά» τους;

Γάζα: Επίθεση του Ισραήλ σε αυτοκινητοπομπή βοήθειας του ΟΗΕ καταγγέλλει η UNRWA

Τραμπ, Πούτιν, Κιμ, Ομπάμα και άλλοι στην… επίδειξη μόδας με ΑΙ από τον Ίλον Μασκ (Video)

 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter