«Καμπανάκι» για έντονα καιρικά φαινόμενα από τις επόμενες ώρες – Ποιες περιοχές αφορά (Χάρτες)

Έντονα καιρικά φαινόμενα, όπως ισχυρές βροχές, καταιγίδες και χαλάζι, αναμένονται τις επόμενες ώρες από τα βορειοδυτικά.

Σύμφωνα με την ανάρτηση του Κλέαρχου Μαρουσάκη, τα φαινόμενα θα ξεκινήσουν από τα βορειοδυτικά και σταδιακά θα επεκταθούν ανατολικότερα και νοτιότερα για να απασχολήσουν τη Μακεδονία (δυτική, κεντρική), τη Θεσσαλία αλλά και το δυτικό βορειοδυτικό Αιγαίο.

Την Παρασκευή θα επηρεαστεί το σύνολο της δυτικής, κεντρικής και νότιας χώρας, ενώ το Σάββατο αναμένεται να περιοριστούν.

Αναλυτικά η ανάρτηση Μαρουσάκη

«Ενημέρωση για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα

Ισχυρές βροχές – καταιγίδες συνοδευόμενες πιθανόν από χαλάζι, έντονους κεραυνούς αλλά και απότομες ενισχύσεις των ανέμων, αναμένονται από τις αμέσως επόμενες ώρες και από τα βορειοδυτικά.

Πιο συγκεκριμένα:

Τα φαινόμενα θα ξεκινήσουν από τα βορειοδυτικά και σταδιακά θα επεκταθούν ανατολικότερα και νοτιότερα για να απασχολήσουν τη Μακεδονία (δυτική, κεντρική), τη Θεσσαλία αλλά και το δυτικό βορειοδυτικό Αιγαίο.

Μέσα στην αυριανή ημέρα θα απασχοληθεί το σύνολο της δυτικής, κεντρικής και νότιας χώρας (μέχρι και τα δυτικότερα – βορειοδυτικότερα τμήματα της Κρήτης) και με έμφαση θαλάσσιες – παραθαλάσσιες περιοχές αλλά και περιοχές που βρίσκονται κοντά σε ορεινούς ημιορεινούς όγκους.

Το Σάββατο αναμένουμε περιορισμό αυτής της έντονης αστάθειας προς τα νότια θαλάσσια παραθαλάσσια τμήματα και με τάση προς το απόγευμα να υποχωρήσει.

Διαβάστε επίσης

Ισραηλινά ΜΜΕ: Αυτός είναι ο 73χρονος επιχειρηματίας που σκόπευε να δολοφονήσει τον Νετανιάχου (Photo – Video)

Κενά ασφαλείας και ερωτήματα: Πώς μπήκαν και έφυγαν κύριοι με 30 λάπτοπ από το υπουργείο Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας;

Τέμπη: «Στέλνετε μηχανοδηγούς στο έλεος του Θεού, μήπως αποτραπεί το δυστύχημα» – Ξεσπά συγγενής θύματος

Διασυνοριακή απάτη-μαμούθ: Οι 62 εμπλεκόμενοι, η μέθοδος… carousel, και η ζημιά των 30 εκατ. ευρώ για το δημόσιο

Palestine 2: Οι Χούθι αποκάλυψαν τον νέο υπερηχητικό πύραυλο των 16 mach που απειλεί το Ισραήλ (Video)

ΣΥΡΙΖΑ: Νέα επεισόδια στο σίριαλ του bullying – On air κόντρα Τζάκρη – Ραγκούση (Videos)

Βόλος: Στον 40χρονο που επιτέθηκε με ψαροντούφεκο στον πατέρα του ανήκει η σορός που εντοπίστηκε στη θάλασσα

Ετικέτες