Καμένα Βούρλα: Μυστηριώδης διάρρηξη στο σπίτι της 84χρονης που δολοφονήθηκε

Καμένα Βούρλα: Μυστηριώδης διάρρηξη στο σπίτι της 84χρονης που δολοφονήθηκε

Στο διαμέρισμα της 84χρονης γυναίκας όπου δολοφονήθηκε άγρια στα Καμένα Βούρλα, σημειώθηκε διάρρηξη.

Συγκεκριμένα άγνωστοι δράστες διέρρηξαν την πόρτα του διαμερίσματος. Ωστόσο δεν πήραν κάτι από το εσωτερικό του διαμερίσματος, σύμφωνα με πληροφορίες του fonografos.net. Το συμβάν αυτό ωστόσο εγείρει πολλά ερωτηματικά για την υπόθεση που είναι σε εξέλιξη

Η 50χρονη  έχει ήδη συλληφθεί και κατηγορείται για την δολοφονία και αναμένεται να απολογηθεί σε ανακριτή και εισαγγελέα στη Λαμία το πρωί της Παρασκευής 25/10/2024.

Το χρονικό

Η 84χρονη γυναίκα βρέθηκε μέσα στο σπίτι της στην οδό Παπαδημητρίου στα Καμένα Βούρλα, έχοντας καρφωμένο πάνω της ένα μαχαίρι.

Σύμφωνα με το LamiaReport, είχε να δώσει σημεία ζωής από την Παρασκευή και οι συγγενείς της ειδοποίησαν την αστυνομία για να πάει στο σπίτι της.

Εκεί βρήκαν πεσμένη και νεκρή την 84χρονη, ενώ υπήρχαν και ίχνη από αίμα που είχε πατηθεί από παπούτσια. Όμως, δεν υπήρχαν εμφανή σημεία πάλης, ενώ η πόρτα δεν έφερε ίχνη παραβίασης, αν και ήταν ξεκλείδωτη με το κλειδί πάνω σε αυτή.

Το εντύπωμα του παπουτσιού της 50χρονης δράστιδος ήταν το καταλυτικό στοιχείο στην υπόθεση που απέδειξε την εμπλοκή της, το οποίο και προέκυψε από τη Διεύθυνση Χημικών Εξετάσεων των Εγκληματολογικών Εργαστηρίων της ΕΛ.ΑΣ.

Αρχικά, είδαν από την κάμερα την 50χρονη τύπο παπουτσιού που ταυτιζόταν με το εύρημα. Στη συνέχεια εντόπισαν φωτογραφία στο Facebook που είχε αναρτήσει η 50χρονη, στην οποία φαινόταν το συγκεκριμένο παπούτσι.

Ωστόσο, η 50χρονη είχε φροντίσει να εξαφανίσει τα παπούτσια αυτά όταν ερωτήθηκε από τις Αρχές.

Η ΕΛ.ΑΣ. εκτιμά ότι η 50χρονη πιθανότατα επιχείρησε να κλέψει τα χρήματα που είχε η 84χρονη. Ένα άλλο σενάριο αναφέρει πως η 84χρονη αντιλήφθηκε ότι είχε πέσει θύμα κλοπής από την δράστιδα και την κάλεσε να μιλήσουν, η απειλή όμως πως θα μιλήσει στην αστυνομία ίσως να πυροδότησε τη δολοφονία της.

Διαβάστε επίσης:

Σκάνδαλο Novartis: Με 57 λέξεις Φλωρίδη στον νέο Κώδικα Ποινικής Δικονομίας αποκαλύπτονται οι προστατευόμενοι μάρτυρες

Σκάνδαλο Novartis: Πανηγυρίζει το Μαξίμου για την αποκάλυψη των στοιχείων των προστατευόμενων μαρτύρων

Σκάνδαλο Novartis: Μετά το «χτύπημα» Σαμαρά για «υποκλίσεις» στα ελληνοτουρκικά υλοποιείται το αίτημα για τους προστατευόμενους μάρτυρες

Σκάνδαλο Novartis: Πρωτοφανής απόφαση – Κόντρα στον Άρειο Πάγο, αποκαλύπτουν τα στοιχεία των προστατευόμενων μαρτύρων

 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter