Κάμαλα Χάρις: Συγκέντρωσε 200 εκατ. δολάρια την πρώτη εβδομάδα της εκστρατείας της

Κάμαλα Χάρις: Συγκέντρωσε 200 εκατ. δολάρια την πρώτη εβδομάδα της εκστρατείας της

Πάνω από 200 εκατομμύρια δολάρια ανακοίνωσε ότι έχει συγκεντρώσει ήδη η προεκλογική εκστρατεία της ΗΠΑ Κάμαλα Χάρις, ενώ έχει εγγράψει 170.000 νέους εθελοντές μέσα σε μία μόλις εβδομάδα, από την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς της για το χρίσμα των Δημοκρατικών.

Τα τελευταία στοιχεία διευρύνουν τα 81 εκατομμύρια δολάρια που συγκέντρωσε την πρώτη μέρα μετά την αποχώρηση του προέδρου Τζο Μπάιντεν – ένα ποσό που η εκστρατεία αποκάλεσε τον μεγαλύτερο 24ωρο έρανο από οποιονδήποτε υποψήφιο στην ιστορία.

Το επιτελείο της προεκλογικής εκστρατείας της Κάμαλα Χάρις δήλωσε ότι το μεγαλύτερο μέρος των δωρεών, συγκεκριμένα το 66%, προέρχεται από χορηγούς που συνεισφέρουν για πρώτη φορά στον εκλογικό κύκλο του 2024 και αφότου ο Αμερικανός πρόεδρος, Τζο Μπάιντεν, ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την προεδρική κούρσα και υποστήριξε τη Χάρις.

Το ποσό ρεκόρ που συγκέντρωσε η αντιπρόεδρος των ΗΠΑ, υπογραμμίζει το κύμα ενθουσιασμού μεταξύ των Δημοκρατικών για τη νέα υποψήφια τους, η οποία -αν λάβει το χρίσμα- θα αντιμετωπίσει τον Ντόναλντ Τραμπ στις προεδρικές εκλογές της 5ης Νοεμβρίου.

Η πρώην πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων Νάνσι Πελόζι, ο ηγέτης της πλειοψηφίας της Γερουσίας Τσακ Σούμερ, ο ηγέτης των Δημοκρατικών στη Βουλή των Αντιπροσώπων Χέικιμ Τζέφρις, ο πρώην επικεφαλής της μειοψηφίας της Βουλής των Αντιπροσώπων Τζιμ Κλάιμπερν, ο πρώην πρόεδρος Μπιλ Κλίντον και η πρώην υπουργός Εξωτερικών Χίλαρι Κλίντον έσπευσαν να ανακοινώσουν την υποστήριξή τους. Ο πρώην πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα και η σύζυγός του Μισέλ Ομπάμα ανακοίνωσαν την υποστήριξή τους την Παρασκευή 26/7.

Διαβάστε επίσης:

Βενεζουέλα: Δεν αναγνωρίζει τη νίκη Μαδούρο η αντιπολίτευση

ΗΠΑ: Διαδεδομένος και στα ζώα o ιός που προκαλεί Covid-19

Μέση Ανατολή: Το Ισραήλ ετοιμάζεται για επίθεση στον Λίβανο – Στρατιωτικές πηγές

Ευρωκοινοβούλιο: Η άνοδος της ακροδεξιάς «αναβάλλει» την ισότητα των φύλων

Ολυμπιακοί αγώνες: Μια οικολογική «φλόγα» που δεν καίει! (Video – Photos)

Πτήση θρίλερ της United Airlines: Άλλαξε πορεία λόγω «βιολογικού κινδύνου» – Πλήρωμα και επιβάτες έκαναν εμετό

Ολα τα φώτα στραμμένα στην Κάμαλα Χάρις

Ανταλλάσσουν απειλές Τουρκία – Ισραήλ: Ο Ερντογάν «Σαντάμ Χουσεΐν» και ο Νετανιάχου που «θα τελειώσει σαν τον Χίτλερ»

Εκλογές στη Βενεζουέλα: Ο Μαδούρο ανακηρύσσεται νικητής – «Θρίαμβος της ειρήνης το αποτέλεσμα»

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter