Καλύτερα η Κουμουνδούρου να ασχολείται με την ισοπέδωση της Υγείας από τον Άδωνη Γεωργιάδη

Καλύτερα η Κουμουνδούρου να ασχολείται με την ισοπέδωση της Υγείας από τον Άδωνη Γεωργιάδη

Θόρυβο έχει προκαλέσει η κόντρα που ξέσπασε ανάμεσα στον Άδωνη Γεωργιάδη και τη Βούλα Κεχαγιά για το τι και αν γνώριζε η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ την (άνευ όρων) επιστροφή του Παύλου Πολάκη στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ.

Το documentonews.gr ως όφειλε ανέδειξε το γεγονός ότι η κ. Κεχαγιά «αδειάστηκε» από την ηγεσία του κόμματος, αφού λίγη ώρα πριν την ανακοίνωση της επιστροφής του πρώην αν. υπουργού η εκπρόσωπος επανέλαβε στον Real FM το «φίλτρο» περί παραδοχής της «αντιπαραγωγικής στάσης» για να μπορέσει να πάρει σάρκα και οστά η επανένταξη του Π. Πολάκη στην ΚΟ.

Τελικά, η επανένταξη του Σφακιανού έγινε χωρίς την απαιτούμενη (όπως έλεγε και η κ. Κεχαγιά) από την ηγεσία μεταμέλεια, γεγονός που εξέθεσε για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες μέρες την εκπρόσωπο.

Ακούγοντας τις αιτιάσεις περί «φιλοκυβερνητικών Μέσων», ο υπουργός Υγείας αποπειράθηκε να εκμεταλλευτεί πολιτικά το δημοσίευμα του site για να καταρρίψει τον ισχυρισμό περί αναπαραγωγής της είδησης από ΜΜΕ που πρόσκεινται στην κυβέρνηση.

Επιπλέον, γνωρίζοντας πολύ καλά την τέχνη της μαύρης προπαγάνδας, ο κ. Γεωργιάδης ισχυρίστηκε ψευδώς ότι η κ. Κεχαγιά απέκλειε το ενδεχόμενο επιστροφής του Π. Πολάκη στον Real FM, κάτι που δεν ισχύει.

Κι ενώ, λοιπόν, η εκπρόσωπος Τύπου της αξιωματικής αντιπολίτευσης βγήκε στον «αέρα» του ΣΚΑΪ και απάντησε στον κ. Γεωργιάδη, η Κουμουνδούρου έκρινε πως η τοποθέτηση της στο κανάλι του Φαλήρου έπρεπε να γίνει και ανακοίνωση, η οποία θα περιλαμβάνει τα ανυπόστατα περί «σπέκουλας από φιλοκυβερνητικά Μέσα».

Ποιο το επιμύθιο απ΄ όλα αυτά; Καλύτερα στην αξιωματική αντιπολίτευση να ασχολούνται από εδώ και στο εξής με πιο σοβαρά θέματα, αρχίζοντας -ας πούμε- από το να βγάζουν ανακοινώσεις από την κατάρρευση της Υγείας εξαιτίας της πολιτικής του κ. Γεωργιάδη. Τέλος πάντων, ας αρχίσουν να κάνουν αντιπολίτευση.

Διαβάστε επίσης

Επί τον τύπον των φίλων

Αντιπαράθεση Γεωργιάδη – Κεχαγιά με αναφορά στο Documento (Video)

Επανέρχεται ο Πολάκης με αιχμές για το ΚΕΕΛΠΝΟ: Το «εύκολο», το «δύσκολο» της υπόθεσης και τα «αδιευκρίνιστα»

Παππάς: «Υπάρχουν πιο ουσιώδεις αλλαγές από το όνομα – Κατά την άποψή μου δεν θα διαγραφεί ο Σπίρτζης» (Video)

Σκληρή τοποθέτηση Αρβανίτη: «Δεν πάει άλλο, ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι προσωπική επιχείρηση και δεν έχει ιδιοκτήτη»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter