Κάλυψη Μητσοτάκη στην εμφυλιοπολεμική ρητορική Θεοδωρικάκου: «Είπε το αυτονόητο…» (Video)

Κάλυψη Μητσοτάκη στην εμφυλιοπολεμική ρητορική Θεοδωρικάκου: «Είπε το αυτονόητο…» (Video)

Πλήρη κάλυψη στη ρητορική του Τάκη Θεοδωρικάκου για «καθοδηγούμενους μπαχαλάκηδες», που επίσης είχε αφήσει να εννοηθεί πως δήθεν ο ΣΥΡΙΖΑ… θέλει νεκρούς, παρείχε ο Κυρ. Μητσοτάκης το πρωί του Σαββάτου μέσω του ΣΚΑΪ. Ο πρωθυπουργός, όχι μόνο δεν καταδίκασε τις δηλώσεις του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, αλλά έσπευσε να πετάξει την μπάλα στην εξέδρα λέγοντας πως «κάποιες πολιτικές παρατάξεις έχουν αλλεργία» να αναγνωρίσουν τον ρόλο της αστυνομίας.

Δείτε επίσης: Αθλιότητες και εμφυλιοπολεμική ρητορική Θεοδωρικάκου ότι… ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει νεκρούς (Video)

«Ο κ. υπουργός είπε το αυτονήτο. Διαχρονικά κάποιες πολιτικές παρατάξεις έχουν μια αλλεργία να αναγνωρίσουν τον σημαντικό ρόλο της Αστυνομίας στη διαφύλαξη της τάξης» και συνέχισε: «Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπεται να κάνουν κατάχρηση της εξουσίας τους. Πρέπει να είναι διπλά προσεκτικοί πώς ασκούν βία, από την άλλη υπάρχει στην πατρίδα μας ένα χρόνιο πρόβλημα επιθετικής παραβατικότητας στις πορείες, οι μπαχαλάκηδες στα πανεπιστήμια. Έχουμε κάνει πρόοδο, δεν έχουμε φτάσει εκεί που θα ήθελα. Η Αστυνομία, δεν μπορεί και δεν πρέπει να στοχοποιείται», είπε το πρωί του Σαββάτου στον ΣΚΑΪ.

Είπε ακόμα: «Είχαμε δεσμευτεί ότι αυτά τα φαινόμενα θα τα αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικά. Πιστεύω ότι έχουμε κάνει πρόοδο. Δεν έχουμε φτάσει ακόμα εκεί που θα ήθελα να ήμασταν, αλλά έχουμε κάνει σίγουρα πρόοδο».

Το επίμαχο σημείο στο 05:50:

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter