Καλλιμάρμαρο: Προς sold out η μεγάλη συναυλία μνήμης για τα θύματα των Τεμπών

Κατάμεστο αναμένεται να είναι το Καλλιμάρμαρο Στάδιο την επόμενη Παρασκευή (11/10), στη συναυλία μνήμης για τα θύματα του εγκλήματος των Τεμπών, που διοργανώνει ο «Σύλλογος ατόμων πληγέντων δυστυχήματος Τεμπών 28-02-2023».

Το sold out θεωρείται δεδομένο από την εταιρεία εισιτηρίων, καθώς από τα 42.000 εισιτήρια που βγήκαν στην κυκλοφορία, έχουν μείνει απούλητα μόλις 5.000 και πλέον οι ενδιαφερόμενοι θα δουν την κίτρινη ένδειξη στην πλατφόρμα, που σημαίνει «περιορισμένος αριθμός θέσεων».

«Ανακωχή» ανάμεσα σε Πλακιά – Καρυστιανού

Θετικά στη συμμετοχή αναμένεται να επιδράσει η ανακωχή ανάμεσα στον Νίκο Πλακιά και στη Μαρία Καρυστιανού.

Ο Νίκος Πλακιάς, ο οποίος έχασε τις δίδυμες κόρες του και την ανιψιά του στο μοιραίο τρένο, γνωστοποίησε το βράδυ της Πέμπτης πως βάζει τέλος στη διένεξη που ξεκίνησε απέναντι στην πρόεδρο του συλλόγου με αφορμή το αντίτιμο του εισιτηρίου, τονίζοντας πως κατέβασε την ανάρτηση που αφορούσε στα ασφαλιστικά μέτρα για τη διεξαγωγή της συναυλίας.

«Την ανάρτηση για τα ασφαλιστικά την κατέβασα. Διότι πολλά σχόλια ζήτησαν την συμφιλίωση και το να σταματήσω να ρίχνω και άλλο λάδι στην φωτιά. Πολλά ήταν πολύ συγκινητικά. Όποτε κάπου εδώ τέλος με αυτό το θέμα. Ας αποφασίσουν οι αρμόδιοι πως να γίνει και αν γίνει», έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στην πλατφόρμα Χ.

Διαβάστε επίσης

Έφυγε από τη ζωή ο Μίμης Πλέσσας

Ξυπόλυτη ξανά η Ελλάδα στα αγκάθια του χρέους – Βοούν τα «καμπανάκια» για την ελληνική οικονομία

Μητσοτάκης από Ρηγίλλης: Κάποιοι θέλουν μία «μικρή, συμπλεγματική» παράταξη- Αιχμές μέσω… «απόδοσης τιμών» σε Καρμανλή – Σαμαρά

Μήνυμα ενότητας από Καρυστιανού: «Νίκο, Σοφία, Δημήτρη, Μάρθα… πονάμε το ίδιο»