Καληνύχτα και καλή τύχη κ. Ανδρουλάκη

Απάντηση στην απαράδεκτη ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ έδωσε ο εκδότης του Documento, Κώστας Βαξεβάνης με αφορμή το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας με τίτλο «Πλάτες Ανδρουλάκη στη μαφία της ΑΑΔΕ και στον Πιτσιλή».

Η ανάρτηση:

Αν ο @androulakisnick έδειχνε την επιθετικότητα που δείχνει σε εμένα και τους δημοσιογράφους του #Documento που κάνουν τη δουλειά τους, στον Μητσοτάκη, η μοίρα του ΠΑΣΟΚ θα ήταν διαφορετική. Εκεί όμως είναι με το «‘σείς και με το σας». Κανονικά θα έπρεπε να έχει εικόνισμα το Documento που αποκάλυψε όλο το πλαίσιο των παρακολουθήσεων αλλά αντί αυτού προσκυνάει τον θύτη του. Ούτε μήνυση του έκανε. Κάποιος σοβαρό λόγο θα έχει, αλλά μην προκαλεί και τον κόσμο. Για την (σημερινή) ταμπακιέρα τώρα, δεν αποτελεί προφανώς συκοφαντία όσα περιγράφει το θέμα του
@aprovolisianos.

Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ δεν υπέγραψε Ερώτηση στη Βουλή που ζητούσε τον έλεγχο της μαφίας της ΑΑΔΕ και του Πιτσιλή, όταν όλη η Ελλάδα βοούσε για την Εφορία της Χαλκίδας. Για μας η ερμηνεία βρίσκεται στις σχέσεις που έχει με τον συνέταιρο του Πιτσιλή. Και μόνο το γεγονός ότι αισθάνεται την ανάγκη να επιτεθεί στους δημοσιογράφους τα λέει όλα. Και βεβαίως αποτελεί μια ακόμη σύμπτωση πορείας με τον Μητσοτάκη. Χρησιμοποιεί ακόμη και το ίδιο λεκτικό με τον Μητσοτάκη. Τέτοια ταύτιση. Ο Ανδρουλακης που χρησιμοποιούσε τα κονδύλια του Ευρωκοινοβουλίου για να κάνει εσωκομματικό προεκλογικό αγώνα ενάντια στους συνυποψήφιους συντρόφους του, το μόνο που θα έπρεπε να κάνει όταν μιλάει για το Documento που τον αποκάλυψε θα ήταν να κοκκινίζει. Ευτυχώς οι άλλοι υποψήφιοι για τη θέση του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ, έχουν ένα πολιτικό υπόβαθρο και τουλάχιστον δεν επιτίθενται στον αγγελιοφόρο. Δεν έχουμε καμία πρόθεση να κάνουμε τον δάσκαλο πολιτικής στον Ανδρουλάκη. Τα έχει λύσει η ζωή αυτά. Η κατάστασή του περιγράφεται από το γεγονός ότι οκτώ στελέχη του ΠΑΣΟΚ ομολογούν την αποτυχημένη πορεία του και διεκδικούν την Προεδρία. Καληνύχτα και καλή τύχη στον κύριο Ανδρουλάκη

Η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ:

Η εφημερίδα “Documento” και ο εκδότης της συνεχίζουν τα λιβελογραφήματα κατά του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, πιστοί στις “παραδόσεις” τους.

Μετά απο απόφαση του κ. Ανδρουλάκη, ο διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Γιάννης Κουτσούκος σε συνεργασία με τον υπεύθυνο του κοινοβουλευτικού τομέα Οικονομικών Πάρι Κουκουλόπουλο, επιμελήθηκαν την τεκμηριωμένη ερώτηση για τον μηχανισμό ελέγχων στην ΑΑΔΕ μετά τις συλλήψεις στη ΔΟΥ Χαλκίδας

αποκαλύπτοντας τις προεκτάσεις της υπόθεσης. Είναι ντροπή οι αυθαίρετες, φαντασιόπληκτες και ψευδείς ερμηνείες, πολλώ δε μάλλον η στοχοποίηση ενός δικηγόρου, που έχει αγωνιστεί για την ανάδειξη του παρακράτους των υποκλοπών.

Ως εδώ με τα κατ’ εξακολούθηση ψέματα και τη συστηματική δολοφονία χαρακτήρα του κ. Ανδρουλάκη από την εφημερίδα του κ. Βαξεβάνη.

Το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής με την πρωτοβουλία του έριξε φως σε μια νοσηρή υπόθεση σε αντίθεση με αλλά κόμματα, αλλά ο κ. Βαξεβάνης στον βωμό των σκοπιμοτήτων του διαστρεβλώνει πλήρως την αλήθεια.

Ο καθ’ έξιν και κατ’ επάγγελμα συκοφάντης όλων των μέχρι σήμερα Προέδρων του ΠΑΣΟΚ έχει πλέον αναλάβει και άλλη “εργολαβία”, απολύτως όμως εμφανή στον κόσμο της Δημοκρατικής Παράταξης.

Ας μην ματαιοπονεί, θα τον συμβουλεύαμε.

Διαβάστε επίσης:

Αεροπορικό δυστύχημα στη Βραζιλία: Όλα τα πτώματα περισυνελέγησαν, τα μαύρα κουτιά εξετάζονται

Πλάτες Ανδρουλάκη στη μαφία της ΑΑΔΕ και στον Πιτσιλή – Στο Documento που κυκλοφορεί – μαζί το Docville

«Γαλέρα 2.0» για μισθωτούς: ΣΔΙΤ στον ΕΦΚΑ με απαράδεκτες συνθήκες εργασίας υπό το χαμόγελο της Κεραμέως

Ισραήλ: Επέκταση των εντολών εκκένωσης στην Χαν Γιουνίς έγινε στη διάρκεια της νύχτας