Καλαφάτης στη Βουλή: «Ο Σαλμάς έθεσε εαυτόν εκτός Κοινοβουλευτικής Ομάδας» (Video)

Τυπικό ζήτημα θεωρείται πλέον η διαγραφή του Μάριου Σαλμά από την Κ.Ο. της ΝΔ, καθώς ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και μέλος της «γαλάζιας» Επιτροπής Δεοντολογίας, Σταύρος Καλαφάτης, ανακοίνωσε επί της ουσίας την εισήγηση της Επιτροπής προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

«Ο κ. Σαλμάς με την εν γένει συμπεριφορά του έθεσε τον εαυτόν του εκτός ΚΟ της ΝΔ», ήταν η λακωνική δήλωση του κ. Καλαφάτη, ο οποίος δεν δέχτηκε ερωτήσεις από τους δημοσιογράφους.

Κατά τις πληροφορίες, η εισήγηση της Επιτροπής Δεοντολογίας ήταν ομόφωνη, γεγονός που προκαλεί εντύπωση διότι δύο εκ των τριών μελών συνυπέγραψαν με τον κ. Σαλμά την επίμαχη Ερώτηση προς τον Κωστή Χατζηδάκη για τα «κόκκινα» δάνεια.

Συγκεκριμένα, την Επιτροπή απαρτίζουν οι κ.κ. Μπούρας, Καλαφάτης, Τραγάκης, Δαβάκης και Καράογλου, με τους δύο τελευταίους να βρίσκονται ανάμεσα στους 11 βουλευτές που συνυπέγραψαν την Ερώτηση.

Μετά τη διαγραφή του Λευτέρη Αυγενάκη, η ΚΟ της ΝΔ αριθμεί 157 βουλευτές. Οπότε, με την οριστικοποίηση της διαγραφής του Μ. Σαλμά θα πέσει στους 156.

Δείτε το βίντεο:

Καλαφάτης στη Βουλή: «Ο Σαλμάς έθεσε εαυτόν εκτός Κοινοβουλευτικής Ομάδας» (Video)

Διαβάστε επίσης:

Σαλμάς: «Τιμή μου να με διαγράφει ο Μητσοτάκης επειδή μίλησα για τις περιουσίες που χάνονται από τα κόκκινα δάνεια» – «Αλαλούμ» στην Επιτροπή Δεοντολογίας