Κακοκαιρία στην Αττική: Πλημμύρισαν δρόμοι στην Άνοιξη – Ξέσπασαν φωτιές από κεραυνούς (Videos)

Κακοκαιρία στην Αττική: Πλημμύρισαν δρόμοι στην Άνοιξη – Ξέσπασαν φωτιές από κεραυνούς (Videos)

Η κακοκαιρία εξπρές πλήττει από το μεσημέρι της Πέμπτης περιοχές στα βόρεια προάστια.

Συγκεκριμένα, έκλεισε προσωρινά η διάβαση της Εθνικής Οδού Αθηνών – Λαμίας στον κόμβο Αγίου Στεφάνου λόγω των πλημμυρικών φαινομένων που προκλήθηκαν από την ισχυρή βροχόπτωση.

Παράλληλα, από τη βροχή πλημμύρισαν δρόμοι στην Άνοιξη, όπως φαίνεται και στο βίντεο που αναρτήθηκε στη σελίδα Forecast Weather Greece.

Φωτιές από κεραυνούς

Νωρίτερα, η Πυροσβεστική ενημέρωσε ότι ξέσπασαν φωτιές σε Διόνυσο, Μαραθώνα και Χαλάνδρι και συγκεκριμένα σε δασικές εκτάσεις λόγω έντονης κεραυνικής δραστηριότητας. Κινητοποιήθηκαν επίγειες και εναέριες δυνάμεις για την κατάσβεσή τους.

Πώς θα κινηθεί η κακοκαιρία

Το μεσημέρι της Πέμπτης επικαιροποιήθηκε το έκτακτο δελτίο καιρού της ΕΜΥ. Όπως επισημαίνεται: «οι καταιγίδες σε τοπικό επίπεδο θα έχουν υψηλή ραγδαιότητα, μεγάλη συχνότητα κεραυνών και χαλαζοπτώσεις χωρίς απαραίτητα να συνοδεύονται από μεγάλα ύψη υετού».

Ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα επηρεάσουν:

  • Την ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και περιοχές της κεντρικής Μακεδονίας (κυρίως νομοί Θεσσαλονίκης – Χαλκιδικής) καθώς και τα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου έως νωρίς το απόγευμα.
  • Τη Θεσσαλία και τις Σποράδες έως το απόγευμα.
  • Την κεντρική και ανατολική Στερεά (συμπεριλαμβανομένης της Αττικής), την ανατολική Πελοπόννησο και την Εύβοια έως αργά το απόγευμα. Επισημαίνεται ότι σε τοπικό επίπεδο στην Αττική η ραγδαιότητα των φαινομένων θα είναι υψηλή, με μεγάλη συχνότητα κεραυνών.

Διαβάστε επίσης:

Κακοκαιρία εξπρές με καταιγίδες και κεραυνούς: Πώς θα κινηθεί τις επόμενες ώρες – Ήχησε το 112 στην Αττική (LIVE)

Euro 2024: Διπλωματικό επεισόδιο Τουρκίας – Γερμανίας για τον πανηγυρισμό του Ντεμιράλ – Τι συνέβη (Video)

Επιχείρηση συγκάλυψης και για τα νταηλίκια Αυγενάκη; «Η Αστυνομία δεν κατέγραψε τη βιαιοπραγία στο βιβλίο συμβάντων» (Video)

Πολιτική Γραμματεία ΣΥΡΙΖΑ: Πληροφορίες για πρόταση για εσωκομματικό δημοψήφισμα – Διαψεύδεται επίσημα

Ρεζίλι και στο Politico o Αυγενάκης: Έλληνας βουλευτής διαγράφηκε από το κυβερνών κόμμα μετά από επίθεση σε υπάλληλο αεροδρομίου

Ο Κασσελάκης συνάντησε on camera τους εργαζόμενους της Αυγής: «Mea culpa που δε σας συνάντησα – Δεν θα απολυθεί κανείς» (Video)

Ο Κύρτσος εκθέτει Μελόνι και φον ντερ Λάιεν: Επιθετικός εθνικισμός για μετανάστες και κοσμοπολίτικα συμφέροντα

«Ο Αυγενάκης ήταν εκτός εαυτού – Με εξύβρισε και με απείλησε» – Τι είπε ο υπάλληλος για την επίθεση στο αεροδρόμιο (Video)

Εκτέλεση στο Ψυχικό: Πάνω από 35 τραύματα στο κεφάλι και το σώμα του θύματος – Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter