Κακοκαιρία εξπρές με καταιγίδες και κεραυνούς: Πώς θα κινηθεί τις επόμενες ώρες – Ήχησε το 112 στην Αττική (LIVE)

Κακοκαιρία εξπρές με καταιγίδες και κεραυνούς: Πώς θα κινηθεί τις επόμενες ώρες – Ήχησε το 112 στην Αττική (LIVE)

Θερινή κακοκαιρία εξπρές αναμένεται να πλήξει τις επόμενες ώρες και την Αττική. Στις 12 εστάλη μήνυμα από το 112 προειδοποιώντας για έντονα φαινόμενα στην Αττική από το μεσημέρι έως και τις πρώτες βραδινές ώρες. Επικαιροποιήθηκε το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ σχετικά με τις περιοχές που θα επηρεαστούν από τα φαινόμενα.

LIVE ο καιρός

 

«Προειδοποιητικό μήνυμα για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα. Σύμφωνα με την ΕΜΥ προβλέπονται τοπικά ισχυρές καταιγίδες στην Αττική από το μεσημέρι σήμερα έως και τις πρώτες βραδινές ώρες. Περιορίστε τις μετακινήσεις και ακολουθήστε τις οδηγίες των Αρχών», αναφέρει.

Νέο έκτακτο δελτίο από την ΕΜΥ

Το μεσημέρι της Πέμπτης επικαιροποιήθηκε το έκτακτο δελτίο καιρού της ΕΜΥ. Όπως επισημαίνεται: «οι καταιγίδες σε τοπικό επίπεδο θα έχουν υψηλή ραγδαιότητα, μεγάλη συχνότητα κεραυνών και χαλαζοπτώσεις χωρίς απαραίτητα να συνοδεύονται από μεγάλα ύψη υετού».

Ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα επηρεάσουν:

  • Την ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και περιοχές της κεντρικής Μακεδονίας (κυρίως νομοί Θεσσαλονίκης – Χαλκιδικής) καθώς και τα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου έως νωρίς το απόγευμα.
  • Τη Θεσσαλία και τις Σποράδες έως το απόγευμα.
  • Την κεντρική και ανατολική Στερεά (συμπεριλαμβανομένης της Αττικής), την ανατολική Πελοπόννησο και την Εύβοια έως αργά το απόγευμα. Επισημαίνεται ότι σε τοπικό επίπεδο στην Αττική η ραγδαιότητα των φαινομένων θα είναι υψηλή, με μεγάλη συχνότητα κεραυνών.

Διαβάστε επίσης:

Επιχείρηση συγκάλυψης και για τα νταηλίκια Αυγενάκη; «Η Αστυνομία δεν κατέγραψε τη βιαιοπραγία στο βιβλίο συμβάντων» (Video)

Πολιτική Γραμματεία ΣΥΡΙΖΑ: Πληροφορίες για πρόταση για εσωκομματικό δημοψήφισμα – Διαψεύδεται επίσημα

Ρεζίλι και στο Politico o Αυγενάκης: Έλληνας βουλευτής διαγράφηκε από το κυβερνών κόμμα μετά από επίθεση σε υπάλληλο αεροδρομίου

Ο Κασσελάκης συνάντησε on camera τους εργαζόμενους της Αυγής: «Mea culpa που δε σας συνάντησα – Δεν θα απολυθεί κανείς» (Video)

Ο Κύρτσος εκθέτει Μελόνι και φον ντερ Λάιεν: Επιθετικός εθνικισμός για μετανάστες και κοσμοπολίτικα συμφέροντα

«Ο Αυγενάκης ήταν εκτός εαυτού – Με εξύβρισε και με απείλησε» – Τι είπε ο υπάλληλος για την επίθεση στο αεροδρόμιο (Video)

Εκτέλεση στο Ψυχικό: Πάνω από 35 τραύματα στο κεφάλι και το σώμα του θύματος – Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter