Κακοκαιρία Atena: Σε αυτές τις περιοχές έπεσε η περισσότερη βροχή – Πότε εξασθενούν τα φαινόμενα (Χάρτης – LIVE)

Κακοκαιρία Atena: Σε αυτές τις περιοχές έπεσε η περισσότερη βροχή – Πότε εξασθενούν τα φαινόμενα (Χάρτης – LIVE)

Σημαντικά ύψη βροχής έφερε η κακοκαιρία Atena. Σύμφωνα με το δίκτυο αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του meteo.gr / Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών  η περισσότερη βροχή έπεσε σε τμήματα του Ιονίου, της Δυτικής και Βόρειας Ελλάδας καθώς και στα νησιά του Βορείου Αιγαίου. Αξιοσημείωτο αποτελεί το ύψος βροχής που καταγράφηκε στον μετεωρολογικό σταθμού της Χίου όπου σημειώθηκαν 113 mm μέσα σε χρονικό διάστημα περίπου δύο ωρών.

Στον χάρτη παρουσιάζεται το αθροιστικό ύψος βροχής μεταξύ της Τρίτης 10 Σεπτεμβρίου και έως τις πρωινές ώρες της Τετάρτης καθώς και ορισμένα σημαντικά ύψη βροχής που καταγράφηκαν στους μετεωρολογικούς σταθμούς του meteo.gr / Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών.

  • Κέρκυρα: 133mm
  • Χίος: 113mm
  • Λεπιανά Άρτας: 111mm
  • Ξάνθη: 57mm
  • Θάσος: 45mm

Κακοκαιρία Atena: Η πρόγνωση για την Τετάρτη

Η κακοκαιρία Atena θα συνεχίσει να επηρεάζει τη χώρα για λίγες ακόμη ώρες. Σύμφωνα με το επικαιροποιημένο δελτίο της ΕΜΥ, το βαρομετρικό χαμηλό θα φέρει ισχυρές βροχές και καταιγίδες στη βόρεια και ανατολική νησιωτική χώρα μέχρι και το μεσημέρι της Τετάρτης.

Έντονα θα είναι τα φαινόμενα στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και στα νησιά του Βορείου Αιγαίου. Παράλληλα, θα επηρεαστούν σταδιακά τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

Εξασθένιση των φαινομένων αναμένεται από τις απογευματινές ώρες της Τετάρτης.

LIVE ο καιρός

Διαβάστε επίσης

Κακοκαιρία Atena: Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν την Τετάρτη – Πότε εξασθενούν τα φαινόμενα (LIVE)

Ντιμπέιτ ΗΠΑ: «Πεντακάθαρη επικράτηση» – Γιατί οι αναλυτές «έστεψαν» νικήτρια την Κάμαλα Χάρις

Η επόμενη μέρα στον ΣΥΡΙΖΑ: Κλείδωσε η υποψηφιότητα Πολάκη, ποιοι άλλοι αναμένεται να δώσουν τη μάχη – Άμεσα οι ανακοινώσεις από Κασσελάκη

Προς παραγραφή και το σκάνδαλο με τα λεφτά για το τσουνάμι

Στον κουβά

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter