Κακοκαιρία Atena: Καταιγίδες και στην Αττική – Ήχησε το 112 σε Ανατολική Μακεδονία, Θράκη και Βόρειο Αιγαίο (LIVE)

Κακοκαιρία Atena: Καταιγίδες και στην Αττική – Ήχησε το 112 σε Ανατολική Μακεδονία, Θράκη και Βόρειο Αιγαίο (LIVE)

Προειδοποιητικά μηνύματα από το 112 έλαβαν κάτοικοι σε αρκετές περιοχές σε Ανατολική Μακεδονία, Θράκη και Βόρειο Αιγαίο, για την κακοκαιρία Atena.

Συγκεκριμένα, σε Ανατολική Μακεδονία, Θράκη, στη Θάσο, τη Σαμοθράκη, τη Λήμνο και τον Άγιο Ευστράτιο.

 

Την ίδια ώρα, ισχυρή βροχόπτωση σημειώνεται σε αρκετές περιοχές της Αττικής.

Νωρίτερα, η ΕΜΥ επικαιροποίησε το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρικών φαινομένων σχετικά με την κακοκαιρία Atena που επηρεάζει τη χώρα.

LIVE ο καιρός

Αναλυτικά

Η κακοκαιρία Atena που συνοδεύεται από βαρομετρικό χαμηλό στο Ιόνιο κινείται ανατολικά και επηρεάζει τα κεντρικά και τα βόρεια ηπειρωτικά καθώς και τα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου με ισχυρές βροχές και καταιγίδες μέχρι τις απογευματινές ώρες της Τετάρτης (11-09-24).
Τα φαινόμενα θα συνοδεύονται από μεγάλη συχνότητα κεραυνών, χαλαζοπτώσεις και ισχυρούς ριπαίους ανέμους.

  • Μέχρι τις βραδινές ώρες της Τρίτης (10-9-2024) στη δυτική Μακεδονία, τη Θεσσαλία, τις Σποράδες και την Εύβοια (κυρίως στα βόρεια).
    Τα φαινόμενα προβλέπεται να είναι κατά τόπους και κατά διαστήματα έντονα.
  • Από τις απογευματινές ώρες της Τρίτης (10-09-24) μέχρι το μεσημέρι της Τετάρτης (11-09-24) στην κεντρική και την ανατολική Μακεδονία.
    Τα φαινόμενα από τις βραδινές ώρες της Τρίτης (10-09-24) και μέχρι τις προμεσημβρινές ώρες της Τετάρτης (11-09-24) στην ανατολική Μακεδονία προβλέπεται να είναι ιδιαιτέρως έντονα.
  • Από το βράδυ της Τρίτης (10-09-24) έως τις απογευματινές ώρες της Τετάρτης (11-09-24) στη Θράκη και τα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου.

Τα φαινόμενα τη νύχτα της Τρίτης (10-09-24) και μέχρι τις προμεσημβρινές ώρες της Τετάρτης (11-09-24) στη Θράκη και τα νησιά του βορείου Αιγαίου (Θάσος, Σαμοθράκη, Αγ. Ευστράτιος και Λήμνος) προβλέπεται να είναι ιδιαιτέρως έντονα ενώ στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου θα είναι κατά τόπους και κατά διαστήματα έντονα.

Διαβάστε επίσης

Ξεκινά η μετά-Κασσελάκη εποχή στον ΣΥΡΙΖΑ: Το χρονοδιάγραμμα, οι ευθείες βολές Φάμελλου και οι προθέσεις της Ρένας Δούρου

ΣΥΡΙΖΑ: Στου Μανώλη την ταβέρνα έπεσε μια τουφεκιά…

Βροντάκηδες και Φουρτουνάκηδες

 Ο Νίκος Παππάς, η ΔΕΘ και μια… έμμεση επικύρωση

ΣΥΡΙΖΑ: Έφυγε από τον 7ο όροφο της Κουμουνδούρου ο Κασσελάκης – Τα τρία σενάρια για την επόμενη μέρα

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter