Κακοκαιρία Atena: Εικόνες χάους – Ταξί παρασύρθηκε από χείμαρρο στους Αμπελόκηπους (Video)

Κακοκαιρία Atena: Εικόνες χάους –  Ταξί παρασύρθηκε από χείμαρρο στους Αμπελόκηπους (Video)
Φωτογραφία ΕΡΤ

Σε ποτάμια μετατράπηκαν πολλοί δρόμοι της Αθήνας, από την σύντομη αλλά σφοδρή καταιγίδα που έπληξε την πρωτεύουσα λόγω της κακοκαιρίας «Atena».

Οι δρόμοι στην Αττική λίγο έγιναν «ποτάμια» με την κακοκαιρία «Atena» να κάνει την εμφάνισή της με ισχυρές βροχοπτώσεις στην Αττική, ενώ βίντεο με εικόνες χάους απο τους αθηναϊκούς δρόμους έρχονται συνέχεια στο φως της δημοσιότητας.

Διαβάστε περισσότερα: Κακοκαιρία Atena: Σάρωσε την Αθήνα – Ποτάμια δρόμοι και πεζοδρόμια μέσα σε λίγα λεπτά (Photos – Videos)

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, στην οδό Αχαΐας στους Αμπελόκηπους ο δρόμος μετατράπηκε σε ένα σταυροδρόμι χειμάρρων, ενώ ταξί παρασύρθηκε από τα νερά με αποτέλεσμα να κυλάει και να κατεβαίνει το δρόμο.

 

Παράλληλα, το 18ο Δημοτικό της περιοχής φαίνεται πως έχει γεμίσει με νερά στο προαύλιο και κανείς δεν ξέρει πως θα είναι οι τάξεις στο ισόγειο του στο σχολείου, που αύριο ξεκινά την λειτουργία του.

Διαβάστε επίσης

Κακοκαιρία Atena: Νέο έκτακτο δελτίο – Πού αναμένονται καταιγίδες και χαλάζι τις επόμενες ώρες (LIVE)

Αχαρνών: Επέμβαση της ΕΚΑΜ στην πολυκατοικία όπου άνδρας απειλούσε να ανατιναχτεί (Photos – Video)

Δρυός πεσούσης…

Γάζα: Σφαγή στο Αλ Μαουάσι – «Θάφτηκαν στα συντρίμμια, βγάζουμε συνέχεια ανθρώπινα μέλη» (Photos – Video)

Ο… επιτελάρχης του γλυκού νερού

Ξεκινά η μετά-Κασσελάκη εποχή στον ΣΥΡΙΖΑ: Το χρονοδιάγραμμα, οι ευθείες βολές Φάμελλου και οι προθέσεις της Ρένας Δούρου

Βουλή: Η Έλενα Ακρίτα ζήτησε να αρθεί η ασυλία της για τη δικαστική διαμάχη με τη Μαρέβα Γκραμπόφσκι – Μητσοτάκη (Video)

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter