Κακλαμάνης για πόλεμο Μητσοτάκη-Σαμαρά: Υπάρχουν «κακές διαπροσωπικές σχέσεις» – Να πάρει πρωτοβουλία για επικοινωνία ο πρωθυπουργός

Αναβρασμός επικρατεί στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας μετά την χθεσινή μετωπική σύγκρουση του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Αντώνη Σαμαρά, όταν ο Μεσσήνιος πολιτικός μέσα από διαρροές υποστήριξε ότι δέχτηκε επίθεση από τον πρωθυπουργό για τις εξελίξεις στα ελληνοτουρκικά και τα «ήρεμα νερά» και όχι για τη χειραψία με τον πρόεδρο της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Νίκο Παππά.

Σε συνέντευξή ο Νικήτας Κακλαμάνης είπε από το κανάλι της Βουλής ότι «πιστεύω ότι η αιτία δεν πιστεύω ότι είναι ουσιαστικές πολιτικές διαφορές. Πιστεύω ότι είναι οι κακές σχέσεις στη χημεία των δύο που έχουν αναμειχθεί» και πρόσθεσε ότι «οι κακές διαπροσωπικές σχέσεις δεν επιλύονται με ανακοινώσεις των γραφείων τύπου ένθεν κακείθεν».

Να πάρει πρωτοβουλία ο πρωθυπουργός

Όπως πρότεινε το γαλάζιο ιστορικό στέλεχος «σηκώνεις το τηλέφωνο, λες έλα να σε δω να συζητήσουμε, τα συζητάς και βρίσκεις λύση. Αυτή είναι η άποψή μου. Συνήθως αυτό που είναι στη νούμερο ένα θέση παίρνει και την πρωτοβουλία».

Διαβάστε επίσης

«Ιερές» επενδύσεις σε νυχτερινά κέντρα: Στο μικροσκόπιο κληρικοί για υπεξαίρεση 3 εκατ. ευρώ από το ταμείο της Καθολικής Εκκλησίας της Ελλάδας

Κίμωλος: Μετέφεραν με ιδιωτικό σκάφος πυροσβέστες από τη Μήλο για να σβήσουν τη φωτιά

Ηγουμενίτσα: Ανατροπή βυτιοφόρου στην Εθνική Οδό – Διαρροή καυσίμων, διεκόπη η κυκλοφορία

Βαθαίνει το ρήγμα Μητσοτάκη – Σαμαρά: Από την αιχμή μέσω Βουλής στα «καρφιά» για τα εθνικά θέματα

Η Τουρκία βομβάρδισε θέσεις του PKK – «Επιχειρήσεις κατά 32 στόχων σε Ιράκ και Συρία»

Ξανά με… λάθη και παραλείψεις πάει σε δίκη η Greek mafia – Ηχηρά ονόματα μένουν εντός κάδρου με πρόταση εισαγγελέα

Εκλογές ΗΠΑ: Οριακή η διαφορά Τραμπ – Χάρις – Τι έδειξε νέα δημοσκόπηση της Wall Street Journal