Καιρός: Εξασθενούν οι άνεμοι αλλά ανεβαίνει η θερμοκρασία το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος

Καιρός: Εξασθενούν οι άνεμοι αλλά ανεβαίνει η θερμοκρασία το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος
ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI

Ανεβαίνει πάλι το θερμόμετρο και αναμένεται καυτό το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος με την θερμοκρασία να φτάνει τους 40 βαθμούς.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ΕΜΥ το Σάββατο ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με αραιές νεφώσεις στα βόρεια ηπειρωτικά που τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα πυκνώσουν και πιθανώς στα ορεινά της Μακεδονίας και της Ηπείρου να εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι.
Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και στο Αιγαίο 6 πρόσκαιρα τοπικά 7 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε υψηλά επίπεδα και θα φτάσει τους 35 με 37 βαθμούς, κατά τόπους στα ηπειρωτικά τους 38 με 39, τοπικά στα δυτικά και νότια τους 40 βαθμούς και στην ανατολική νησιωτική χώρα τους 33 με 35 βαθμούς Κελσίου.

Κυριακή

Γενικά αίθριος καιρός με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές – απογευματινές ώρες στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά, κυρίως ορεινά, όπου πιθανόν να σημειωθούν τοπικές βροχές ή όμβροι.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5, στο Αιγαίο και τοπικά στο βόρειο Ιόνιο 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα διατηρηθεί στα ίδια επίπεδα και θα φτάσει στα ηπειρωτικά τους 35 με 37 βαθμούς και κατά τόπους τους 38 με 39 και πιθανόν στα νότια τους 40 βαθμούς, ενώ στη νησιωτική χώρα τους 33 με 35 βαθμούς Κελσίου.

Δευτέρα

Γενικά αίθριος καιρός με λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες τις μεσημβρινές – απογευματινές ώρες στα στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά, κυρίως ορεινά, όπου θα σημειωθούν τοπικές βροχές ή όμβροι και πιθανώς να εκδηλωθούν μεμονωμένες καταιγίδες.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και τοπικά στα πελάγη 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή. Στα ηπειρωτικά θα φτάσει τους 35 με 38 και κατά τόπους τους 39 με 40 βαθμούς και στη νησιωτική χώρα τους 32 με 35 βαθμούς και μόνο στη νότια Κρήτη θα φτάσει κατά τόπους τους 36 με 38 βαθμούς Κελσίου.

Νύχτα αγωνίας στην Ηλεία: Μάχη με τις φλόγες στην Πηνεία – Νεκρός 55χρονος στη Μυρτιά, επιτελικό αλαλούμ με το 112

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter