Καιρός: Ερχονται φθινοπωρινές θερμοκρασίες – Ελάχιστη στους 4 βαθμούς Κελσίου και τοπικές βροχές (LIVE)

Καιρός: Ερχονται φθινοπωρινές θερμοκρασίες – Ελάχιστη στους 4 βαθμούς Κελσίου και τοπικές βροχές (LIVE)

Νέα πτώση θερμοκρασίας με τοπικές βροχές στα δυτικά και βορειοανατολικά και ανέμους έως 6-7 μποφόρ στα πελάγη προβλέπουν για σήμερα στον καιρό το meteo/EAA και η ΕΜΥ.

Πιο αναλυτικά, την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2024, σύμφωνα με το meteo.gr, αναμένεται αίθριος γενικά καιρός με τοπικές νεφώσεις και τοπικές βροχές κυρίως σε τμήματα του Ιονίου, της Δυτικής Ελλάδας και της Θράκης.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 6 έως 20-21 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από 8 έως 27, στη Θεσσαλία από 6 έως 27, στην Ήπειρο από 4 έως 23 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά τμήματα από 7 έως 26-27 βαθμούς, στα Επτάνησα από 16 έως 24-26 βαθμούς, στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη από 17 έως 26-27 βαθμούς Κελσίου.

Στο Αιγαίο θα πνέουν δυτικοί γενικά άνεμοι έως 5-6 και τοπικά 7 μποφόρ. Στο Ιόνιο θα πνέουν γενικά βορειοδυτικοί άνεμοι με εντάσεις έως 4-5 και τοπικά 6 μποφόρ. Στον Κορινθιακό οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές-βορειοδυτικές γενικά διευθύνσεις με εντάσεις έως 6-7 μποφόρ και πρόσκαιρα πιθανώς έως 8 μποφόρ.

Στην Αττική περιμένουμε αίθριο γενικά καιρό. Οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές γενικά διευθύνσεις με εντάσεις έως 3-4 και τοπικά 5 μποφόρ, ενώ στα δυτικά του νομού οι άνεμοι θα πνέουν με εντάσεις έως 5-6 μποφόρ και τοπικά πιθανώς έως 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 26-27 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε αίθριο γενικά καιρό με παροδικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές γενικά διευθύνσεις με εντάσεις έως 4-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 25-26 βαθμούς.

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΕΜΥ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ ΔΕΥΤΕΡΑ 16-09-2024
Λίγες νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες κυρίως στο Ιόνιο και τα δυτικά ηπειρωτικά το πρωί και στα κεντρικά και τα βόρεια ηπειρωτικά και την Κρήτη τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, οπότε θα σημειωθούν τοπικές βροχές ή όμβροι.
Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ.
Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή. Θα φτάσει στα δυτικά και βόρεια τους 24 με 25 βαθμούς και στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και την υπόλοιπη νησιωτική χώρα τους 26 με 28 βαθμούς Κελσίου.

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 17-09-2024
Αστατος καιρός με παροδικά αυξημένες νεφώσεις, τοπικές βροχές και κυρίως στο Ιόνιο, τα ηπειρωτικά και το βόρειο Αιγαίο σποραδικές καταιγίδες.
Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά νότιοι νοτιοανατολικοί 3 με 5 και βαθμιαία τοπικά έως 6 μποφόρ και στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και από το απόγευμα στο βόρειο Αιγαίο βορειοανατολικοί έως 5 μποφόρ.
Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή. Θα φτάσει στα δυτικά και βόρεια τους 24 με 26 βαθμούς και στα ανατολικά και νότια τους 26 με 28 βαθμούς Κελσίου.

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 18-09-2024
Αρχικά στο Ιόνιο, τα δυτικά και βόρεια ηπειρωτικά, το βόρειο Αιγαίο και τις Σποράδες και κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα κεντρικά και νότια ηπειρωτικά και την Εύβοια, νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Στην υπόλοιπη χώρα αραιές νεφώσεις παροδικά πυκνότερες.
Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά από νότιες διευθύνσεις 4 με 5 μποφόρ και στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ.
Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή. Θα κυμανθεί σε επίπεδα χαμηλότερα από τα κανονικά για την εποχή κατά 2 με 4 βαθμούς.

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 19-09-2024
Στο Ιόνιο, τα δυτικά και βόρεια ηπειρωτικά και το βόρειο Αιγαίο και βαθμιαία στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και πρόσκαιρα τις Κυκλάδες και την Κρήτη, νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Σταδιακή εξασθένηση των φαινομένων τις βραδινές ώρες. Στην υπόλοιπη χώρα αραιές νεφώσεις παροδικά πυκνότερες.
Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά νότιοι νοτιοανατολικοί 3 με 5 και πρόσκαιρα στο νότιο Ιόνιο τοπικά 6 μποφόρ και στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ.
Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Διαβάστε επίσης

Καιρός: Έρχεται η κακοκαιρία εξπρές Boris – «Βουτιά» της θερμοκρασίας τις επόμενες ημέρες

Νίκος Παππάς: Πρόταση νόμου για τη ρύθμιση του ιδιωτικού χρέους θα φέρει στη Βουλή ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Θέρμη: Εξιτήριο πήρε το 2 ετών αγόρι – Στη φυλακή ο 46χρονος που παρέσυρε την οικογένεια

Υπόθεση Πελικό: Η στιγμή της σύλληψης του 71χρονου που υπνώτιζε και βίαζε τη σύζυγό του επί 10 χρόνια (Video)

Παραλίγο σύγκρουση στον Προαστιακό: «Αν λειτουργούσαν τα συστήματα ασφαλείας δεν θα είχε συμβεί τίποτα», λέει ο μηχανοδηγός

Σαλαμίνα: Στο δρόμο πεταμένοι οι πυροσβέστες του νησιού

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter