Κάιν: Σταματήστε τις πράξεις «επιθετικής αλληλεγγύης» για τον Ντίνο Γιατζόγλου

Κάιν: Σταματήστε τις πράξεις «επιθετικής αλληλεγγύης» για τον Ντίνο Γιατζόγλου

Ενάντια στις επιθέσεις που σημειώνονται τις τελευταίες μέρες σε κρατικούς στόχους και εμπορικά καταστήματα τάσσεται ο Παναγιώτης Παπαδόπουλος, γνωστός ως «Κάιν».

Ο Κάιν εκτιμά ότι «ο αναρχισμός δεν εκφράζεται με αυτές τις πρακτικές» ενώ «διευρύνεται στο δημόσιο χώρο και όχι μόνο ο αποκλεισμός και η οργή εναντίον των αναρχικών αλλά και το αίτημα του κρατούμενου απεργού συναντά την συλλογική αδιαφορία και απόρριψη».

Αναλυτικά το κείμενο του Κάιν:

Κάνω έκκληση,

Σταματήστε τις πράξεις βίας και “επιθετικής αλληλεγγύης” όσο αφορά το δίκαιο αίτημα του απεργού πείνας και δίψας Ντίνου Γιαγτζόγλου. Και α/ ο αναρχισμός δεν εκφράζεται με αυτές τις πρακτικές και β/ διευρύνεται στον δημόσιο χώρο όχι μόνο ο αποκλεισμός και η οργή εναντίον των αναρχικών αλλά και το αίτημα του κρατουμένου απεργού συναντά την συλλογική αδιαφορία και απόρριψη….

Η πρακτική της “επιθετικής αλληλεγγύης” και τού “σπάμε και καίμε την πόλη” οδηγεί για άλλη μια φορά στον αποκλεισμό των αναρχικών από τον κοινωνικό χώρο και συνάμα συναντά την αρνητική συλλογική διάθεση όσο αφορά το δίκαιο αίτημα του απεργού πείνας και δίψας Ντίνου Γιαντζόγλου.

Παπαδόπουλος Παναγιώτης(Κάϊν)

μεμονωμένο άτομο από το Ελευθεριακό Κίνημα

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter