Κάιλ Χάινς: Αποσύρεται από το μπάσκετ – «Ζούσα το όνειρό μου για 16 χρόνια»

Κάιλ Χάινς: Αποσύρεται από το μπάσκετ – «Ζούσα το όνειρό μου για 16 χρόνια»

Τέλος εποχής στο ευρωπαϊκό μπάσκετ, καθώς ο Κάιλ Χάινς, ένας από τους επιδραστικότερους σέντερ των τελευταίων ετών, ανακοίνωσε την απόσυρσή του από τα παρκέ.

Έπειτα από 16 χρόνια καριέρας, ο κάτοχος 4 τροπαίων της Euroleague, δύο εξ αυτών με τον Ολυμπιακό το 2012 και το 2013), τρεις φορές καλύτερος αμυντικός και μέλος της καλύτερης ομάδας της δεκαετίας του ’10 στη διοργάνωση ευχαρίστησε όλες τις ομάδες που αγωνίστηκε στην Ευρώπη, αλλά και τους ανθρώπους που σηματοδότησαν τη μεγάλη αυτή πορεία.

«Ποτέ δεν περίμενα να φτάσω τόσο μακριά με το μπάσκετ, όταν δεν επιλέχθηκα στο draft. Αυτό που έβλεπα ως τη μεγαλύτερη απογοήτευση της ζωής μου τότε, αποδείχτηκε η μεγαλύτερη ευλογία. Ερχόμενος στην Ευρώπη μεγάλωσα ως άνθρωπος και αγωνίστηκα στο υψηλότερο επίπεδο», αναφέρει μεταξύ άλλων.

Ο Χάινς κατέκτησε επίσης δύο Euroleague με τη φανέλα της ΤΣΣΚΑ (2016, 2019) έχοντας αγωνιστεί επίσης στη Βερόλι, τη Μπάμπεργκ και την Αρμάνι Μιλάνο.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kyle Hines (@sirhines42)

Διαβάστε επίσης

Απεργία ετοιμάζουν οι προπονητές στην Ισπανία – Οι λόγοι

Η αδελφότητα του επί κοντώ – Από τον Ντουπλάντις στον Καραλή και από τον Μπούμπκα στην Ισινμπάγεβα και τη Στεφανίδη

Μεταγραφή… ευρωκοινοβουλίου: Ο Ηλυσιακός ανακοίνωσε τον Νίκο Παππά

«Δεν θα με δεις με μπλούζα των 600 ευρώ όταν η μητέρα μου παίρνει 700» – Η συγκλονιστική δήλωση του ήρωα της Ισπανίας στο Παρίσι

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter