Κάιλ Γκάι: Σταμάτησε το μπάσκετ σε ηλικία 27 ετών ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού – Ο λόγος

Κάιλ Γκάι: Σταμάτησε το μπάσκετ σε ηλικία 27 ετών ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού – Ο λόγος

Ο Κάιλ Γκάι πήρε την απόφαση να σταματήσει την μπασκετική του καριέρα λίγες ημέρες πριν κλείσει τα 27 του χρόνια. Ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού και της Τενερίφης θα αναλάβει πόστο (Athlete Development Mentor/Special Assistant) στην ομάδα μπάσκετ του πανεπιστημίου της Βιρτζίνια.

Ο Γκάι επιστρέφει στην ομάδα όπου πέρασε τα κολεγιακά του χρόνια έπειτα από πέντε χρόνια καριέρας στο επαγγελματικό μπάσκετ. Επιλέχθηκε στο Νο55 του δεύτερου γύρου του NBA Draft το 2019 και ήταν μέλος στις ομάδες του Σακραμέντο και του Μαϊάμι. Έπειτα πήρε μεταγραφή για την Ισπανία, αρχικά αγωνιζόμενος στη Μπανταλόνα.

Η αρχή της περασμένης σεζόν τον βρήκε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού, όπου αποχώρησε λίγους μήνες αργότερα για να ενταχθεί στην Τενερίφη, με τη φανέλα της οποίας αντιμετώπισε το Περιστέρι στο Final 4 του Basketball Champions League.

Στην τελευταία του σεζόν ως επαγγελματίας παίκτης του μπάσκετ, ο Γκάι είχε 14.3 πόντους, 1.6 ριμπάουντ, 2.1 ασίστ ανά 21.1 λεπτά σε 17 αγώνες της Liga Endesa και 21.5 πόντους, 2.4 ριμπάουντ, 2.7 ασίστ ανά 26.9 λεπτά σε 11 αγώνες στο Basketball Champions League.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by NCAA March Madness (@marchmadnessmbb)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter