Καίγεται για τέταρτη μέρα το Παγγαίο Όρος

Καίγεται για τέταρτη μέρα το Παγγαίο Όρος
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Συνεχίζει να καίει για τέταρτη συνεχόμενη ημέρα η φωτιά στο Παγγαίο. Οι δυνάμεις της πυροσβεστικής που παραμένουν στο σημείο είναι ισχυρές και έχουν αυξηθεί. Επιχειρούν 228 πυροσβέστες με 25 άτομα πεζοπόρο τμήμα, 46 υδροφόρα οχήματα και πριν τη δύση του ηλίου 15 εναέρια μέσα (8 αεροσκάφη και 7 ελικόπτερα).

Μηχανήματα του Ελληνικού Στρατού και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης προχωρούν σε διαπλατύνσεις των υφιστάμενων αντιπυρικών ζωνών δυτικά από τη Μεσορόπη και πάνω από τον Πλατανότοπο με τις πύρινες γλώσσες να καίνε σε μεγάλο υψόμετρο μακριά από κατοικημένη περιοχή.

Όπως μεταδίδουν με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης τα δύσβατα μονοπάτια στη Μεσορόπη δυσχεραίνουν το έργο των πυροσβεστών. Σύμφωνα με τον αντιπεριφερειάρχη Καβάλας, Θεόδωρο Μαρκόπουλο, (kavalanews.gr) η κατάσταση είναι καλύτερη, όμως η φωτιά δεν έχει ελεγχθεί.

Η πυρκαγιά ξεκίνησε από δασική έκταση στην περιοχή «Αυγό», την Πέμπτη 22 Αυγούστου, πλέον είναι ορατή από πολλές περιοχές των Σερρών και τις φλόγες να έχουν κατεύθυνση τον Ροδολίβο.

 

Διαβάστε επίσης

ΣΥΡΙΖΑ: Μπαλωθιές στο ψαχνό – Ο Παύλος Πολάκης μιλάει αποκλειστικά στο Documento – Μαζί το Docville

Χάνουμε διαρκώς εισόδημα και με τη βούλα του ΟΟΣΑ – Ανάμεσα στις 38 χώρες του οργανισμού εξαιτίας της κυβέρνησης Μητσοτάκη

Γερμανία: Το Ισλαμικό Κράτος ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση στο Ζόλινγκεν

Κασσελάκης: Ζητώ από όλους καθαρή θέση τώρα – Με τους τραπεζίτες και τον Μητσοτάκη ή με την κοινωνία;

ΣΥΡΙΖΑ: Σκληρές αντιπαραθέσεις – Συνεδριάζουν άμεσα οι «87» μετά την πρόκληση Κασσελάκη για πρόταση μομφής

 Πολάκης κατά Λινού: Πριν μπεις σε περιττά δικαστικά έξοδα, απάντησε πώς έχετε παρακάμψει κάθε κανόνα δημοσιονομικού ελέγχου

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter