Jaguar E-Pace Chequered Flag

Jaguar E-Pace Chequered Flag

Την ειδική έκδοση Jaguar E-Pace Chequered Flag παρουσιάζει η εταιρεία, ένα αυτοκίνητο αναβαθμισμένο σε όλους τους τομείς, με πλούσια γκάμα κινητήρων και πολλές επιλογές εξατομίκευσης.

Περιλαμβάνει στο εξωτερικό της διάφορες σημάνσεις της έκδοσης, με τους τροχούς των 19 ιντσών να είναι απόχρωσης Satin Dark Grey. Οι εξωτερικές αποχρώσεις είναι τρεις και πρόκειται για τις Photon Red (αποκλειστική), Corris Grey και Yulong White. Εντός θαλάμου επιβατών, ξεχωρίζουν οι διακοσμητικές πλάκες της έκδοσης, ενώ η δερμάτινη απόχρωση Ebony Grained με κόκκινη ραφή, ενισχύει την ποιότητα.

Στον βασικό εξοπλισμό, η έκδοση προσφέρει θερμαινόμενα εμπρός καθίσματα 10 ρυθμίσεων, πανοραμική οροφή, θερμαινόμενο τιμόνι με σήμανση R-Dynamic, μαύρο επιλογέα σχέσεων από αλουμίνιο, πλαφονιέρα Ebony Morzine και οθόνη TFT 12,3 ιντσών στον πίνακα οργάνων.

Οι προφυλακτήρες της Jaguar E-Pace Chequered Flag είναι στην απόχρωση του αμαξώματος, οι απολήξεις διπλές, ενώ τα φωτιστικά σώματα LED σε σχήμα «J», αν και εφόσον έχει επιλεχτεί το πακέτο Black Exterior. Η αυτόματη θύρα φόρτωσης και η είσοδος δίχως κλειδί, ανεβάζουν τα επίπεδα διευκόλυνσης.

Αναφορικά με τη συνδεσιμότητα, συμβατά είναι τα Apple CarPlay και Android Auto, ενώ αν το smartphone έρθει σε κοντινή απόσταση με την οθόνη αφής 10 ιντσών, επιτρέπει στον οδηγό να χρησιμοποιήσει τις αγαπημένες του εφαρμογές με ασφάλεια κατά τη διάρκεια της πορείας.

Σχετικά με τους κινητήρες, διατίθενται δύο diesel με αυτόματο κιβώτιο και 4κίνηση, απόδοσης 150 και 180 ίππων και άλλοι δύο βενζίνης με αυτόματο κιβώτιο και 4κίνηση, απόδοσης 200 και 249.

Όπως σε όλες τις E-Pace, έτσι και σε αυτή την έκδοση, διατίθεται η τεχνολογία Smart Settings της Jaguar, που χρησιμοποιώντας τεχνητή νοημοσύνη, γίνονται αυτόματες ρυθμίσεις στο κάθισμα, τον κλιματισμό και τα πολυμέσα, με το σύστημα να μπορεί να αναγνωρίσει το μπρελόκ των κλειδιών ή το Bluetooth από το smartphone του χειριστή.

Επίσης, διατίθεται η τεχνολογία Adaptive Dynamics. Κάθε 2ms παρακολουθείται η κίνηση του οχήματος και κάθε 10ms, οι δυνάμεις απόσβεσης, επιτρέποντας στο αυτοκίνητο να «ακούει» τις επιθυμίες του οδηγού και να διαβάζει τις αλλαγές στο οδόστρωμα, προσαρμόζοντας την απόσβεση και αυξάνοντας την άνεση.

Τέλος, οι πελάτες μπορούν να εξατομικεύσουν την Jaguar E-Pace Chequered Flag, ενώ με το Pet Packs, τα κατοικίδια μπορούν να ταξιδεύουν με ασφάλεια.

Πηγή: Jaguar

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter