Ιβάνκα Τραμπ: «Η μητέρα μου πρόσεχε τον πατέρα μου» στην απόπειρα δολοφονίας

Ιβάνκα Τραμπ: «Η μητέρα μου πρόσεχε τον πατέρα μου» στην απόπειρα δολοφονίας

Την απόπειρα δολοφονίας του πατέρα της κατά τη διάρκεια προεκλογικής ομιλίας στην Πενσυλβάνια σχολίασε με ανάρτησή της στα social media η κόρη του Ντόναλντ Τραμπ, Ιβάνκα, κάνοντας αναφορά στον θάνατο της μητέρας της.

Η ίδια αποκάλυψε πως η ένοπλη επίθεση που παραλίγο να στοιχίσει τη ζωή του 78χρονου, συνέβη στην επέτειο δύο χρόνων από το θάνατο της μητέρας της (14/7/2022).

«Πριν από δύο χρόνια, σήμερα, πέθανε η μαμά μου. Πιστεύω ότι πρόσεχε τον μπαμπά χθες το βράδυ κατά τη διάρκεια της απόπειρας κατά της ζωής του. Μου λείπει κάθε μέρα και προσεύχομαι για την ασφάλεια της οικογένειας και των φίλων που άφησε πίσω της», ανέφερε η κόρη του πρώην προέδρου, η οποία απέχει από την προεκλογική του καμπάνια.

Σημειώνεται, ότι η Ιβάνα Τραμπ ήταν η πρώτη σύζυγος του Ντόναλντ Τραμπ. Μαζί απέκτησαν τρία παιδιά, τον Ντόναλντ Τζούνιορ, την Ιβάνκα και τον Έρικ Τραμπ. Χώρισαν το 1992.

 

Διαβάστε επίσης:

Σπέρνουν πυραύλους και τρόμο στην Ευρώπη – Το ΝΑΤΟ αναπτύσσει όπλα για αποτροπή ρωσικής απειλής και η Μόσχα υποσχεται να απαντήσει


Τραμπ: «Δεν έπρεπε να είμαι εδώ, έστριψα τη σωστή στιγμή» – Η πρώτη συνέντευξη μετά την απόπειρα δολοφονίας του


Η Ευρωπαϊκή Ένωση μποϊκοτάρει τη σύνοδο κορυφής για τις εξωτερικές υποθέσεις της Ουγγαρίας



Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter