Ιταλία: Μειώνεται ο αριθμός των νέων κρουσμάτων – 274 θάνατοι σε 24 ώρες

Ιταλία: Μειώνεται ο αριθμός των νέων κρουσμάτων – 274 θάνατοι σε 24 ώρες

Οι ασθενείς στις μονάδες εντατικής θεραπείας, για τριακοστή τέταρτη ημέρα, συνεχίζουν να μειώνονται, όπως και οι συνολικές εισαγωγές στα νοσοκομεία. Περιορίζεται, για δεύτερη ημέρα, και ο αριθμός ασθενών που βρίσκονται σε κατ΄οίκον περιορισμό.

Ο συνολικός αριθμός των περιστατικών κορονοϊού στην Ιταλία είναι 215.858. Οι νεκροί έφτασαν τους 29.958. Παράλληλα, 96.276 άνθρωποι έχουν ιαθεί. Παράλληλα, 1.311 ασθενείς βρίσκονται σε μονάδες εντατικής θεραπείας και, συνολικά, 15.174 έχουν εισαχθεί σε νοσοκομείο. Για 73.139 έχει αποφασιστεί ο κατ΄οίκον περιορισμός.

Η Ιταλική Πολιτική Προστασία, προειδοποίησε τους πολίτες ότι αν σε δυο εβδομάδες τα κρούσματα αρχίσουν και πάλι να αυξάνονται, μπορεί να πρέπει να ληφθούν ακόμη αυστηρότερα μέτρα από εκείνα που ίσχυσαν σε όλη την χώρα μέχρι τις 4 Μαίου.

Τις ώρες αυτές, τέλος, εντατικοποιούνται οι επαφές των περιφερειών με την κυβέρνηση του Τζουζέπε Κόντε, για να αποφασιστεί αν, στις περιοχές με δείκτη μετάδοσης κοντά στο μηδέν, καφέ, εστιατόρια και κομμωτές θα μπορέσουν να ξανανοίξουν ήδη από τις 18 Μαίου.

(ΑΠΕ – ΜΠΕ)

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter