Ισραηλινά χτυπήματα σε λιμάνι – ορμητήριο των Χούθι της Υεμένης (Video)

Ισραηλινά χτυπήματα σε λιμάνι – ορμητήριο των Χούθι της Υεμένης (Video)

Το Ισραήλ έπληξε την Κυριακή εγκαταστάσεις στο λιμάνι της Χοντέιντα, στην Υεμένη, όπως μετέδωσαν ισραηλινά και αραβικά μέσα ενημέρωσης.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, στόχος των ισραηλινών επιθέσεων ήταν αποθήκες πετρελαίου, καθώς και εγκαταστάσεις στο λιμάνι της Χοντέιντα, το οποίο ελέγχουν οι Χούθι.

Τα μέσα ενημέρωσης της Υεμένης ανέφεραν πάνω από δέκα επιθέσεις στη Χοντέιντα, η οποία είναι η τέταρτη μεγαλύτερη πόλη της Υεμένης και αποτελεί το σημαντικότερο λιμάνι της στην Ερυθρά Θάλασσα.

«Η ισραηλινή επίθεση στοχεύει την πόλη Χοντέιντα», ανάρτησαν επίσης λιβανέζικα μέσα ενημέρωσης.

Οι αναφορές για τα ισραηλινά πλήγματα στην Υεμένη έρχονται μία ημέρα μετά την αναχαίτιση, από τις ισραηλινές δυνάμεις, πυραύλου που εκτόξευσαν οι Χούθι.

Η πυραυλική επίθεση του Σαββάτου προκάλεσε συναγερμό σε όλο το κεντρικό Ισραήλ, συμπεριλαμβανομένου του Τελ Αβίβ. Από την επίθεση εκείνη δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί.

Διαβάστε επίσης

Χασάν Νασράλα: Η Χεζμπολάχ επιβεβαιώνει τον θάνατό του – Τριήμερο πένθος στη χώρα

Καρυστιανού: Δε μπορεί να ξεκινήσει η δίκη, έχουν φροντίσει να λείπουν στοιχεία – Δεν έχω πενθήσει ακόμα όπως θέλω (Video)

Λειψυδρία: Aνοιξε τις κάνουλες για χαράτσια και ιδιώτες ο Μητσοτάκης – Επιστήμονες και ειδικοί μιλούν στο Documento για τα μέτρα Σκυλακάκη

Ομηροι των servicers είναι 2.271.548 οφειλέτες

Ποιοι είναι οι «άριστοι» Διοικητές της ΔΥΠΑ με τα ευαίσθητα αυτιά που σκορπούν τα χρήματα για την αγορά πανάκριβων ηλεκτρικών συσκευών

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter