Ισραήλ: «Πύραυλοι» της Χεζμπολάχ εναντίον στρατιωτικής βάσης στη Χάιφα

Το σιιτικό κίνημα του Λιβάνου Χεζμπολάχ ανακοίνωσε σήμερα ότι εξαπέλυσε “πυραύλους” σε ισραηλινή στρατιωτική βάση κοντά στην Χάιφα, τη μεγάλη πόλη στο βόρειο Ισραήλ.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε, το φιλοϊρανικό κίνημα διευκρίνισε ότι βομβάρδισε με “ομοβροντία πυραύλων βάση που βρίσκεται στο νότιο τμήμα της Χάιφα, στοχοθετώντας εργοστάσιο εκρηκτικών υλών”.

Χθες η Χεζμπολάχ είχε ανακοινώσει ότι εξαπέλυσε επίθεση με μη επανδρωμένα εναέρια οχήματα (drones) κατά αεροπορικής βάσης στην Χάιφα.

 

Επίσης, η Ισλαμική Αντίσταση στο Ιράκ ανακοίνωσε ότι χρησιμοποίησε drone για να επιτεθεί σε «ζωτικό στόχο» στα κατεχόμενα Υψίπεδα του Γκολάν.

Η οργάνωση-ομπρέλα των δυνάμεων που ευθυγραμμίζονται με το Ιράν δημοσίευσε επίσης ένα βίντεο με την εκτόξευση ενός drone νωρίτερα σήμερα το πρωί. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν αναφορές για πιθανές επιπτώσεις.

Διαβάστε επίσης

Καρυστιανού στη συναυλία για τα Τέμπη: «Αυτό που σκότωσε τα παιδιά μας παραμένει ελεύθερο» (Video) 

Νόμπελ ανοησίας 

Ο Φοίβος Δεληβοριάς έγραψε τραγούδι και το αφιέρωσε στους γονείς των θυμάτων των Τεμπών – Ανατριχίλα στο Καλλιμάρμαρο (Video) 

Το χρυσό περίπτερο της Μενδώνη στη ΔΕΘ – Αυτή την Κυριακή στο Documento 

Τέμπη: Τα συγκλονιστικά μηνύματα της συναυλίας- «Τι θα έλεγαν αν στο τρένο ήταν τα παιδιά τους; – Τα κέρδη τους ή οι ζωές μας» (Photos)

Ετικέτες