Ιρλανδία – Ελλάδα: Στο Δουβλίνο για το «διπλό» – Το πλάνο Γιοβάνοβιτς – Πού θα δείτε το ματς (Video)

Ιρλανδία – Ελλάδα: Στο Δουβλίνο για το «διπλό» – Το πλάνο Γιοβάνοβιτς – Πού θα δείτε το ματς (Video)

Ιρλανδία – Ελλάδα απόψε (21:45) στο Δουβλίνο, με τη γαλανόλευκη να στοχεύει στη δεύτερη συνεχόμενη νίκη στο Β’ Γκρουπ του Nations League. Τρεις ημέρες μετά το νικηφόρο ντεμπούτο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς στον πάγκο της Εθνικής, το οποίο συνοδεύτηκε με καλή εμφάνιση για ένα ημίχρονο κόντρα στη Φινλανδία (3-0), το επίπεδο δυσκολίας ανεβαίνει.

Το Δουβλίνο «πάει» στην Εθνική η οποία είναι αήττητη εκτός έδρας απέναντι στους Ιρλανδούς, τους οποίους μάλιστα είχε νικήσει στα προκριματικά του Euro 2024. Πάντως, στο αποψινό ματς στο Aviva Stadium, οι γηπεδούχοι θα έχουν τη συμπαράσταση 40.000 φιλάθλων.

Διαβάστε σχετικά: Ελλάδα – Φινλανδία 3-0: Νίκη στο ντεμπούτο του Γιοβάνοβιτς με δύο γκολ του Ιωαννίδη

Ο Γιοβάνοβιτς κατέστησε σαφή την οπτική του: «Δεν έχουμε δικαίωμα υποτίμησης κανενός αντιπάλου», όπως σημείωσε στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου.

«Προερχόμαστε από μία νίκη. Θέλουμε να βελτιωνόμαστε και αγωνιστικά, αλλά και να κερδίσουμε και αυτό παιχνίδι. Σιγά σιγά να μπαίνουμε σε διαδικασία με περισσότερους βαθμούς. «Έχω κάποιες σκέψεις σε ό,τι αφορά την ενδεκάδα, όχι τόσο στον τρόπο παιχνιδιού. Γιατί αυτό που κάναμε πριν λίγες μέρες, θα πρέπει να το δούμε και σ’ αυτό το παιχνίδι.

Ίσως κάποιες διαφοροποιήσεις στα θέματα που δεν λειτούργησαν καλά στο πρώτο ματς. Θέλω να δω και τη σημερινή προπόνηση. Είμαστε στην Εθνική ομάδα, κάποιοι παίκτες ίσως έχουν λίγο παραπάνω επιβάρυνση. Αυτό που με διευκολύνει πολύ είναι η διάθεση που έχουν όλοι οι παίκτες και μπορώ να προσεγγίζω το παιχνίδι με τον καλύτερο τρόπο». δήλωσε μεταξύ άλλων ο 62χρονος ομοσπονδιακός τεχνικός.

Ιρλανδία – Ελλάδα: Η τηλεοπτική μετάδοση

Η σέντρα της αναμέτρησης έχει οριστεί για τις 21:45 με παράλληλη μετάδοση από τον Alpha και το NovaSports Prime.

Το πλάνο  Γιοβάνοβιτς

Η ενδεκάδα του αποψινού ματς με την Ιρλανδία θα είναι διαφορετική σε σχέση με το παιχνίδι στο «Καραϊσκάκη» απέναντι στους Φινλναδούς.

Συγκεκριμένα, ο Γιοβάνοβιτς σκέφτεται να δώσει φανέλα βασικού στον Σιώπη, ενώ είναι πιθανή και η χρησιμοποίηση του Κωνσταντέλια στο βασικό σχήμα.

Όσον αφορά τις υπόλοιπες θέσεις, ο Βλαχοδήμος θα καθίσει κάτω από τα γκολπόστ, οι ΜαυροπάνοςΚουλιεράκης δίδυμο στην άμυνα, με τους Τσιμίκα και Ρότα στα άκρα. Ο Σιώπης σε ρόλο «εξαριού» και οι ΜάνταλοςΜπακασέτας πιο μπροστά θα καλύψουν τον άξονα, με τους Πέλκα και Κωνσταντέλια να πλαισιώνουν τον Φώτη Ιωαννίδη στην επίθεση.

Διαβάστε επίσης

Παραολυμπιακοί Αγώνες: Επέστρεψε στην Αθήνα η ελληνική αποστολή με 13 μετάλλια (Photos – Video)

Super League: Οφσάιντ στην εφαρμογή του «ημιαυτόματου» – Οι Big 4 βρήκαν νέο πεδίο αντιπαράθεσης

«Καλώς ήρθατε στην πόλη του μεγαλύτερου εγκλήματός σας» – Πανό σε γήπεδο χόκεϊ στο Άουσβιτς (Photo)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter