Ιορδάνης Χασαπόπουλος: «Είχα έντονο πόνο στο στομάχι» – Τι είπε για την περιπέτεια της υγείας του (Video)

Ιορδάνης Χασαπόπουλος: «Είχα έντονο πόνο στο στομάχι» – Τι είπε για την περιπέτεια της υγείας του (Video)

Παρέμβαση στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega» έκανε ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος. Ο δημοσιογράφος λείπει από το πλατό από την Τετάρτη καθώς νοσηλεύεται με παγκρεατίτιδα.

«Ήταν μια κρίση που έπαθα τα ξημερώματα της Τετάρτης, λίγο πριν σηκωθώ να έρθω στην εκπομπή. Έπαθα μια κρίση με έντονο πόνο στο στομάχι. Καταλαβαίνεις επειδή ήταν έντονος ο πόνος πήγε στο νοσοκομείο. Τώρα είμαι καλύτερα από ότι ήμουν. Περαστικό ήταν. Είμαι ακόμα στο νοσοκομείο. Δεν ξέρω οι γιατροί πότε θα πουν να βγω», δήλωσε ο ένας εκ των παρουσιαστών της εκπομπής για την περιπέτεια της υγείας του.

«Σ’ αυτές τις περιπτώσεις θέλει λίγο προσοχή γιατί οι έντονοι ξαφνικοί πόνοι μπορεί να δημιουργήσουν άλλα προβλήματα. Είναι πολύ ύπουλα αυτά τα πράγματα. Άμα δεν τα προσέξεις μπορούν να σου δημιουργήσουν χειρότερες καταστάσεις», πρόσθεσε.

Από την πλευρά της, η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη, είπε τα εξής για την πορεία της υγείας του δημοσιογράφου: «Ο Ιορδάνης είναι πάρα πολύ καλά. Θα μπορούσε να είναι σε λίγο και στο στούντιο για να είμαι δίκαιη. Όμως πρέπει να ακολουθήσουμε το πρωτόκολλο που ακολουθούμε για όλους τους ασθενείς που έχουν ένα τέτοιο επεισόδιο. Είναι μια χαρά, οι εξετάσεις του είναι πάρα πολύ καλές».

Διαβάστε επίσης

Στον «Αθήνα 9.84» ο Γιώργος Τραπεζιώτης

Δημήτρης Σταρόβας για το εγκεφαλικό που υπέστη: «Για έναν ολόκληρο μήνα νόμιζα ότι έβλεπα όνειρο» (Video)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter