Ιωάννινα: Λεωφορείο κινούταν με ανοιχτές τις πίσω πόρτες – Τι καταγγέλλουν φοιτητές (Video)

Βίντεο που δείχνει αστικό λεωφορείο στα Ιωάννινα να κινείται έχοντας ανοιχτές τις πίσω πόρτες, θέτοντας σε κίνδυνο την ασφάλεια των επιβατών, με φοιτητές του Πανεπιστημίου να καταγγέλλουν έλλειμμα μέτρων ασφαλείας.

Σύμφωνα με την καταγγελία που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα «Φοιτητικά Νέα», την Πέμπτη 10 Οκτωβρίου, ένα λεωφορείο της γραμμής 16 που εκτελούσε δρομολόγιο από το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων προς το κέντρο της πόλης, κινούνταν με ανοιχτές τις πίσω πόρτες λόγω του υπερβολικού αριθμού επιβατών.

Μάλιστα, προσθέτουν ότι το εν λόγω περιστατικό δεν είναι μεμονωμένο, αλλά αποτελεί μέρος μιας ευρύτερης προβληματικής κατάστασης. Καταγγέλλουν ότι συχνά βρίσκονται αντιμέτωποι με φαινόμενα συνωστισμού, με φοιτητές να στέκονται κολλημένοι στο παρμπρίζ των λεωφορείων.

Οι Φοιτητικοί Σύλλογοι της πόλης έχουν επανειλημμένα διαμαρτυρηθεί για την κατάσταση, χωρίς ωστόσο να έχουν δει σημαντικές βελτιώσεις.

@foititikanea Ιωάννινα – Καταγγελία φοιτητών: “Αστικό λεωφορείο κινούνταν με ανοιχτές τις πίσω πόρτες” #foititikanea #φοιτητικανεα ♬ ■ News News-Drone-IT-AI(963995) – ImoKenpi-Dou

Διαβάστε επίσης

Πώς η Χεζμπολάχ «τρύπησε» το Iron Dome του Ισραήλ – Τι είναι τα «έμμεσα πυρά»

Θεσσαλονίκη: Άθλιες οι συνθήκες διαβίωσης σε κρατικό αποθεραπευτήριο ΑμεΑ – Εικόνες σοκ (Video)

Μετά τη Ρηγίλλης Καραμανλής-Σαμαράς γυρίζουν πάλι την πλάτη στον Μητσοτάκη – Συναντήθηκαν με πρώην υπουργούς του ΣΥΡΙΖΑ

Ασλανίδης: 1.200.000 μπήκαν στο live streaming της συναυλίας για τα Τέμπη και η ΈΡΤ έδειξε λίγα δευτερόλεπτα την εξέδρα (Audio)

Ιράν: Επανεμφανίστηκε ο Ισμαήλ Καανί μετά τις φήμες για κατασκοπεία (Video)

Οι τραγωδίες εκτός γηπέδων: Ο θάνατος του Μπάλντοκ ξύπνησε μνήμες για ποδοσφαιριστές που «έφυγαν» ξαφνικά

Συνάντηση Γεραπετρίτη – Φιντάν στις 8 Νοεμβρίου στην Αθήνα

Ετικέτες