Ιντερ Εσκάλδες – ΑΕΚ 0-4: Νίκη-πρόκριση στην Ανδόρα με τρία γκολ του Λιβάι Γκαρσία (Videos)

Ιντερ Εσκάλδες – ΑΕΚ 0-4: Νίκη-πρόκριση στην Ανδόρα με τρία γκολ του Λιβάι Γκαρσία (Videos)

Με τρία γκολ του Λιβάι Γκαρσία κι ένα του Αμραμπατ η ΑΕΚ νίκησε 4-0 την Ιντερ Εσκάλδες στην Ανδόρα στη ρεβάνς του 2ου προκριματικού γύρου του Conference League και την ερχόμενη Τρίτη θα αντιμετωπίσει στον 3ο προκριματικό τη Νόα από την Αρμενία στο Ερεβάν. Μια μέρα νωρίτερα θα μάθει τον αντίπαλο της στα πλέι οφ της διοργάνωσης αν ξεπεράσει τους Αρμένιους…

Σε υψόμετρο 1.000 μέτρων στην οροσειρά των Πυρηναίων στα γαλλο-ισπανικά σύνορα και στο κρατίδιο της Ανδόρας, η ΑΕΚ με πολλές απουσίες για διάφορους λόγους (Ελίασον, Πινέδα, Ρότα, Γαλανόπουλος, Μπρινιόλι) παρουσιάστηκε πάλι χαλαρή στο ματς όπως στο πρώτο παιχνίδι που προηγήθηκε 4-0 και νίκησε τελικά με 4-3.

Ο αγώνας που έγινε σε αγωνιστικό χώρο με υβριδικό χλοοτάπητα ξεκίνησε με την ΑΕΚ να έχει τον έλεγχο αλλά την Ιντερ να χάνει την μεγάλη ευκαιρία στο 18΄όταν σε σουτ με κόντρα του Μπερλανγκά η μπάλα βρήκε το οριζόντιο δοκάρι του Στρακόσια και στην επιστροφή το σουτ του Ντε Λα Τόρε έσωσε ξανά ο γκολκίπερ. Και στο επόμενο λεπτό ανάποδη κεφαλιά του Αλόνσο έφυγε ξυστά άουτ. Κι ενώ η Ενωση έδειχνε μπλοκαρισμένη ήρθε μια ωραία ατομική προσπάθεια του Λιβάι Γκαρσία και δυνατό σουτ από το ύψος της περιοχής για να κάνει το 0-1 και να διώξει το άγχος από τους συμπαίκτες του.

Στο 43’ ο Στρακόσια για 3η φόρα αλλά και στο 44’ για 4η φορά έσωσε την εστία του σε σουτ των Λόπεζ και Μπερλανγκά, σε ένα ημίχρονο που η ΑΕΚ προβλημάτισε και πάλι με την απόδοση της.

Στο 2ο ημίχρονο έχοντας και ανασταλτικό παράγοντα τον μεγάλο υψόμετρο ο «δικέφαλος» προβλημάτισε και πάλι. Στο 58’ εξ επαφής κεφαλιά του Ριαχί έφυγε λίγο άουτ. Στο 65’ από προσπάθεια του Φερνάντες ο Μάνταλος ανενόχλητος στο σημείο του πέναλτι πλάσαρε άουτ. Ο,τι δεν κατάφερε ο Μάνταλος, το πέτυχε ο Λιβάι Γκαρσία στο 74’ που βρέθηκε μόνος στη περιοχή και με δυνατό σουτ έκανε το 0-2.

Στο 78’ πάλι ο Στρακόσια έσωσε το σουτ από κοντά του Μπερλάνγκα, στο 83’ ο Αμραμπατ από πλάγια θέση έκανε το 0-3 και ο Λιβάι και πάλι στο 86’ διαμόρφωσε το τελικό 0-4.

Ο Τσέχος διαιτητής Οντρέι Μπέρκα «κιτρίνισε» τους Χατζισαφί, Λόπεζ, Γιόνσον.

ΙΝΤΕΡ ΕΣΚΑΛΔΕΣ: Μουνιόθ, Γκαγιέγκο (75’ Σάντσεθ), Φέχερ, Πουέντες, Τόρες, Ριαχί (59’ Αντρέου), Μαρτίνεθ (59’ Τζ. Λόπεζ), Αλόνσο, Μπερλανγκά, Μ. Λόπες, Ντε Λα Τόρε.

ΑΕΚ: Στρακόσα, Κάλενς, Βίντα, Μουκουντί, Χατζισαφί, Γιόνσον (56’ Μάνταλος), Σιμάνσκι, Λιούμπιτσιτς, Φερνάντες (80’ Αμραμπατ), Γκατσίνοβιτς (72’ Κοϊτά), Γκαρσία.

 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter