Indian Wells: Πρόκριση Σάκκαρη στον γ’ γύρο με ανατροπή, 2-1 τη Ρότζερς

Η Μαρία Σάκκαρη έσπασε τη κατάρα απέναντι στον κακό της δαίμονα, την Αμερικανίδα Σέλμπι Ρότζερς, νο7 στη παγκόσμια κατάταξη (τρεις ήττες σε ισάριθμα ματς) και με απίθανη ανατροπή μάλιστα (2-6, 6-4, 6-0) και με 2-1 σετ πήρε την πρόκριση στον τρίτο γύρο του Indian Wells. Εκει η Ελληνίδα πρωταθλήτρια θα αντιμετωπίσει την Ουκρανη Ανχελίνα Καλίνινα (νο29 στον κόσμο).

Το πρώτο σετ διακόπηκε προς στιγμή λόγω βροχής και οταν ξεκίνησε πάλι, η Ρότζερς έκανε περίπατο. Το 2ο σετ εξελίχθηκε σε θρίλερ με την Σάκκαρη πιο ψυχραιμη να ισοφαρίζει 1-1.

Στο 3ο σετ η Μαρία Σάκκαρη κυριάρχησε ολοκληρωτικά με την Ρότζερς να αντιμετωπίζει ενδιάμεσα πρόβλημα τραυματισμού και να παιρνει εύκολα το σετ και την πρόκριση.

“Μερικές φορές βάζω τον εαυτό μου σε μπελάδες. Ξέρω τι θέλω να πετύχω και δουλεύω για αυτό κάθε ημέρα. Είναι σημαντικό ότι έκανα την ανατροπή σε αυτό το ματς” δήλωσε μετά το ματς η Σάκκαρη και πρόσθεσε:

“Είναι σημαντικό που κατάφερα να ανατρέψω την κατάσταση. Είναι μια σημαντική νίκη. Νιώθω αρκετή πίεση στο Indian Wells, αλλά θέλω να μείνω όσο το δυνατόν περισσότερο στο τουρνουά, μέχρι το τέλος”.